Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Rodez – Annecy 03 maj 2024 | Topptipset tips för Ligue 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Ligue 2 France

Matchen mellan Rodez och Annecy i Ligue 2, France kommer att spelas på fredag den 03 maj 2024, kl 18:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Rodez – Annecy 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Rodez – Annecy kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stade Paul Lignon, i Rodez som har en kapacitet på 5955 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Rodez – Annecy 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Ligue 2 ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,42 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,41 det genomsnittliga målen denna säsong.

Rodez senaste match

Rodez fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Concarneau i Ligue 2 och resultatet blev 1-2. De ställde upp med en 3-1-4-2 uppställning och leddes av D. Santini.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.20 på hemmalaget.

Även att hela laget hade en formsvacka så lyckades, Tairyk Arconte sticka ut. Medverkade i flera viktiga lägen i matchen, han var den som drev Rodez till seger.

Annecy senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Ligue 2, Annecy, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Bastia med slutresultet blev 3-2.

1.83 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Rodez vs Annecy h2h

Senast dessa lag möttes i Ligue 2, i låg Rodez på en 11. plats medans Annecy var på en 16. plats. Rodez började med en 3-5-2 uppställning medans Annecy startade med en 4-3-3 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Ligue 2 match den 2023-12-19, hänvisar till säsongen 2023/2024, vilket slutade med en vinst för Rodez med 1-2.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Rodez

Ligue 2 tabell

Rodez har för närvarande 56 poäng och ligger på en 4. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttnings slutspel, med resultat på 15 vinster, 11 oavgjorda och 9 förluster.

Detta betyder att i den 36. omgången har laget en fördel med 1 poäng i relation till Paris laget som är på den 5. plats.

Rodez analys

Just nu i Ligue 2, har Rodez gjort 58 och släppt in 47, efter 35 omgångar.

Rodez brukar inte bekymra motståndarnas målvakt så mycket. Det genomsnittliga skottet på mål i matcherna är 4,49 och det tyder på att laget inte gör så många mål.

Rodez har ett genomsnittligt bollinnhav på 45,57% i ligan. därför är det inte ett lag som för sina matcher, vilket kan bli ett problem i denna match. Därför hoppas fansen på att laget ska ha mer bollinnehav i denna Rodez – Annecy 2023/2024 match och lyckas att konvertera det till mål.

Laget visar sig spela bättre när de är i sin egen borg, de har 9 vinster, 2 förluster och 6 oavgjorda.De har vunnit 6 matcher på bortaplan.

Rodez är mer offensiva än Annecy, som har 3632 anfall mot 3202 för Annecy, har gjort mål 58 gånger. I jämförelse, Annecy konvertera till mål 44 gånger.

Med en upptagen schemalagd, Rodez kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Rodez och Annecy med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Rodez

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Andreas Hountondji varit höjdpunkterna. Hjälpt Rodez med 12 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Annecy

Ligue 2 tabell

Annecy kommer till denna match med 42 poäng, och är på 15. plats i Ligue 2, efter ha vunnit 11 matcher totalt och förlust 15 gånger, totalt sett 9 oavgjorda.

Vilket betyder att i 36. omgången, har laget över Dunkerque som ligger på plats 16, en fördel med 1 poäng.

Annecy analys

44 gjorda mål och 46 insläppta, så ser det ut för Annecy efter 35 omgångar.

Med en upptagen schemalagd, Annecy kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Rodez och Annecy med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Annecy

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten S. Ntamack Ndimba som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 9 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Annecy har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Rodez är Andreas Hountondji, som redan har gjort 12 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Annecy S. Ntamack Ndimba, han har gjort 9 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Med tanke på att Annecy har ett snitt på 1,35 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 5,14 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,71 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Annecy är ett mer aggressivt lag som fått 7 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Rodez som fick bara rött kort 5 gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Rodez – Annecy speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Rodez – Annecy?

Matchen kommer att spelas på fredag den 03 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Rodez – Annecy?

Matchen kommer att spelas på Stade Paul Lignon i Rodez.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Ligue 2 match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-2 resultat för Rodez.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18861134
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information