Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Rio Ave – Vitória SC 04 maj 2024 | Topptipset tips för Liga Portugal

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Primeira_Liga_Portugal

Rio Ave och Vitória SC är planerad att spelas på lördag den 04 maj 2024, kl 14:30h (UTC), i den Liga Portugal i Portugal, titta på speltipsen mellan Rio Ave – Vitória SC 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Rio Ave – Vitória SC kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio do Rio Ave Futebol Clube, i Vila do Conde som har en kapacitet på 9065 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Rio Ave – Vitória SC 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Liga Portugal, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,49, nu är det ett snitt på 2,87 per match.

Rio Ave senaste match

I sista matchen spelade de med en 3-4-3 uppställning. Rio Ave har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av L. Batalha Freire och Matchen spelades mot Vizela i Liga Portugal och slutade med 1-1.

Det var ett odds på 3.60 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Aziz stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod Rio Ave för en blek insats.

Vitória SC senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Liga Portugal, Vitória SC, som använde en 3-5-2 uppställning mot Boavista med slutresultet blev 1-0.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.75.

Rio Ave vs Vitória SC h2h

Vitória SC var på en 5. plats i Liga Portugal medans Rio Ave var på en 16. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Vitória SC börjar matchen med en 3-4-3 uppställning, samma uppställning som Rio Ave använde i den matchen.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga Portugal match den 2023-12-23, hänvisar till säsongen 2023/2024, vilket slutade med en vinst för Vitória SC med 1-0.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Vitória SC insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Rio Ave.

Lag med deras unika styrka och mål.

Rio Ave

Liga Portugal tabell

Rio Ave har 32 poäng och är på 12. plats i Liga Portugal i Portugal. Balansen mellan vinster och förluster är inte gynsam, med 9 förluster, 5 vinster och 17 oavgjorda.

Detta betyder att i den 32. omgången har laget ingen fördel i relation till Gil Vicente laget som är på den 13. plats.

Rio Ave analys

Rio Ave har efter 31 omgångar i Liga Portugal, totalt 39 insläppta mål och 33 gjorda mål.

Med ett bollinnehav på 49,48% så brukar inte Rio Aves styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Rio Ave – Vitória SC 2023/2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Bästa målskytt från Rio Ave

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Abdul-Aziz Yakubu varit höjdpunkterna. Hjälpt Rio Ave med 6 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 4 av 6 mål har spelaren gjort på straff.

Vitória SC

Liga Portugal tabell

Vitória SC kommer till denna match med 60 poäng, och är på 5. plats i Liga Portugal, efter ha vunnit 18 matcher totalt och förlust 7 gånger, totalt sett 6 oavgjorda.

I den 32. omgången, har laget en liten nackdel med 2 poäng jämfört med Sporting Braga som ligger straxt över på 4. plats.

Vitória SC analys

31 omgångar har spelats och då har Vitória SC gjort 46 mål och släppt in 32, vilket ger dem en positiv målskillnad.

Inför den andra omgången förbereder sig Vitória SC för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,26 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Det är ett top 5-lag i Liga Portugal som vill hålla sig till bra insatser!

När Vitória SC spelar borta finns det inte mycket utrymme för motståndarna att vinna över dem, med en resultatrad på 7 vinster, 4 förluster och 4 oavgjorda i Liga Portugal.

Vitória SC är ett mer offensivt lag än Rio Ave, de har 3231 anfall mot 3050 för Rio Ave, har gjort 46 mål. I jämförelse, Rio Ave som har gjort 33 mål.

Bästa målgöraren för Vitória SC

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det João Pedro Silva som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 11 gånger i ligan och hjälpt Vitória SC undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Rio Ave är Abdul-Aziz Yakubu, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Vitória SC João Pedro Silva, han har gjort 11 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Med tanke på att Vitória SC har ett snitt på 1,13 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 5,1 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Vitória SC är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,55 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Vitória SC i denna match.

Spel på kort

Rio Ave har ett snitt på 2,6 gula kort per match när det gått 31 omgångar, Vitória SC har ett snitt på 2,5. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,29 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Rio Ave är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, till skillnad från Vitória SC som fick bara rött kort 3 gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Rio Ave – Vitória SC speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Rio Ave – Vitória SC?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Rio Ave – Vitória SC?

Matchen kommer att spelas på Estádio do Rio Ave Futebol Clube i Vila do Conde.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga Portugal match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-0 resultat för Vitória SC.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870596
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information