Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Rheindorf Altach – Rapid Vienna 05 november 2023 | Topptipset tips för Admiral Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Tipico_Bundesliga_Austria

Rheindorf Altach och Rapid Vienna är planerad att spelas på söndag den 05 november 2023 i den Admiral Bundesliga i Austria, titta på speltipsen mellan Rheindorf Altach – Rapid Vienna 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Rheindorf Altach – Rapid Vienna kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion CASHPOINT Arena, i Altach som har en kapacitet på 8500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Rheindorf Altach – Rapid Vienna 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Admiral Bundesliga än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,96 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,68 mål per spelad match.

Rheindorf Altach senaste match

Rheindorf Altach fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Salzburg i Admiral Bundesliga och resultatet blev 3-0. De ställde upp med en 3-4-2-1 uppställning och leddes av J. Standfest.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.30.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Felix Strauss hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Rapid Vienna senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Austrian Cup, Rapid Vienna mötte Amstetten lag, och resultatet slutade med 1-5.

1.20 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Rheindorf Altach vs Rapid Vienna h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Rapid Vienna på en 7. plats i Admiral Bundesliga och Rheindorf Altach på en 11. plats. Rapid Vienna startar med en 4-2-3-1 uppställning, medans Rheindorf Altach mönstrar en 3-4-2-1 uppställning.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en Admiral Bundesliga den 2023-08-05. Rapid Vienna var det laget som drog längsta strået och vann med 4-0.

Rapid Vienna har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Rheindorf Altach är det tvärtom.

Rheindorf Altach

Admiral Bundesliga tabell

Hur som helst så kommer Rheindorf Altach till matchen med 13 poäng och ligger på 9. plats i Admiral Bundesliga, laget har minus statistik med 5 förlorade matcher, vunna 3, och oavgjorda 4.

Detta betyder, i den 13. omgången, har laget samma poäng, och Blau-Weiß Linz laget är precis bakom på en 10. plats.

Placerade i mitten av tabellen in den Admiral Bundesliga, har Rheindorf Altach inga högre ambitioner eller nedflyttningsproblem. Oavsett detta kommer laget att ta nytta av sin hemmafördel för att vinna.

Rheindorf Altach analys

Rheindorf Altach har gjort 9 och släppt in 15, efter 12 spelade omgångar i Admiral Bundesliga.

Rheindorf Altach har haft svårigheter med att göra mål i de senaste matcherna, vilket har resulterat i ett lågt antal gjorda mål och en hög förlustprocent.

I ligan har Rheindorf Altachs 39,08% i genomsnittligt bollinnehav. Inför matchen Rheindorf Altach – Rapid Vienna 2023/2024 hoppas fansen på att sitt lag ska ha lite mer bollinnehav och kunna göra ett par mål.

Bästa målskytt från Rheindorf Altach

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Paul-Friedrich Koller som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 2 den här säsongen och har hjälpt Rheindorf Altach få positiva resultat vid fler tillfällen.

Rapid Vienna

Admiral Bundesliga tabell

Rapid Vienna har 15 poäng och ligger på 6. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 3 vinster, 6 oavgjorda och 3 förluster.

Vilket betyder att i 13. omgången, har laget över Austria Wien som ligger på plats 7, ingen fördel.

Rapid Vienna analys

När det har gått 12 omgångar så står Rapid Vienna på en positiv målskillnad. De har släppt in 14 mål och gjort 24 mål.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över motståndarna om de har ett bollinnehav på över 50%. Detta är anledningen till att Rapid Vienna laget vanligtvis har ett genomsnittligt bollinnehav på 55,5% för att kontrollera matchen.

Motståndare har vanligtvis inte så stor chans mot bortalaget Rapid Vienna, med resultat på 2 vinster, 1 förlust och 2 oavgjorda i Admiral Bundesliga.

Rapid Vienna är ett mer offensivt lag än Rheindorf Altach, de har 1364 anfall mot 1089 för Rheindorf Altach, har gjort 24 mål. I jämförelse, Rheindorf Altach som har gjort 9 mål.

Bästa målgöraren för Rapid Vienna

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Guido Burgstaller som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 4 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Rapid Vienna har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Rapid Vienna har släppt in 3 bortamål på 5 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Rapid Vienna kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 4-0, något att tänka på.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att Rapid Vienna inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har Rapid Vienna ett snitt på 2,2 mål per match när de spelar som bortalag.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 5,96 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Rapid Vienna är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,67 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Rapid Vienna i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,92 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Rheindorf Altach – Rapid Vienna speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Rheindorf Altach – Rapid Vienna?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Rheindorf Altach – Rapid Vienna?

Matchen kommer att spelas på CASHPOINT Arena i Altach.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Admiral Bundesliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 4-0 resultat för Rapid Vienna.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18853522
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information