Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Real Zaragoza – Real Oviedo 06 november 2023 | Topptipset tips för La Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Real Zaragoza och Real Oviedo är planerad att spelas på måndag den 06 november 2023 i den La Liga 2 i Spain, titta på speltipsen mellan Real Zaragoza – Real Oviedo 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Real Zaragoza – Real Oviedo kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Estadio de la Romareda, i Zaragoza som har en kapacitet på 34596 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Real Zaragoza – Real Oviedo 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga 2, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,02, nu är det ett snitt på 2,38 per match.

Real Zaragoza senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-4-2 uppställning. Real Zaragoza har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av F. Escriba Segura och Matchen spelades mot Burgos i La Liga 2 och slutade med 1-1.

Det blev som väntat en väldigt jämn match, det var rättvist med ett oavgjort resultat, oddset på detta spel blev 3.80.

Real Zaragoza stod för en blek insats men en av spelarna som kom upp i normal nivå var Ivan Azón Monzón. Med en bra insats och bra passningar, var hans insats var viktig för laget så att de inte skulle förlora matchen.

Real Oviedo senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Copa Del Rey, Real Oviedo mötte Manresa lag, och resultatet slutade med 0-1.

1-1

1.62 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Real Zaragoza vs Real Oviedo h2h

Real Oviedo var på en 11. plats i La Liga 2 medans Real Zaragoza var på en 13. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Real Oviedo börjar matchen med en 4-4-2 uppställning, samma uppställning som Real Zaragoza använde i den matchen.

Säsongen 2022/2023 möttes dessa lag i en La Liga 2 den 2023-05-07. Real Oviedo var det laget som drog längsta strået och vann med 2-1.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Real Oviedo har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Real Zaragoza är det tvärtom.

Real Zaragoza

La Liga 2 tabell

Hemmalaget ligger på 9. plats i ligan med 21 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 6 vinster, 4 förluster och, 3 oavgjorda.

Inför den 14. omgången, har laget samma poäng till Racing Santander som ligger strax ovanför på 8. plats.

Real Zaragoza som är placerade i mitten av ligatabellen i den La Liga 2 utan några ambitioner att nå högre eller några nedflyttning svårigheter kommer att dra nytta av hemmaplan för att segra.

Real Zaragoza analys

Real Zaragoza som spelar i La Liga 2, efter 13 spelade omgångar, har de gjort 16 mål och 12 insläppta mål.

3,77 är det genomsnittliga skotten på mål i en match för Real Zaragoza. Det stör inte många lags målvakter och då blir det svårt att vinna sina matcher.

Real Zaragoza är mer offensiva än Real Oviedo, som har 1323 anfall mot 1248 för Real Oviedo, har gjort mål 16 gånger. I jämförelse, Real Oviedo konvertera till mål 11 gånger.

Bästa målskytt från Real Zaragoza

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Víctor Mollejo som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 3 mål för Real Zaragoza denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Real Oviedo

La Liga 2 tabell

Real Oviedo kommer till denna match med 17 poäng, och är på 12. plats i La Liga 2, efter ha vunnit 4 matcher totalt och förlust 4 gånger, totalt sett 5 oavgjorda.

Detta betyder, i den 14. omgången, har laget samma poäng, och Mirandés laget är precis bakom på en 13. plats.

Real Oviedo analys

Real Oviedo har haft svårigheter med att scorea i de senaste matcherna, vilket indikerar att deras anfallsspel behöver förbättras för att kunna vinna matcher.

Att ha en låg måleffektivitet och spela på bortaplan brukar inte vara en bra kombination. Lag med låg måleffektivitet och ett medel på 0,85 mål per match kan kosta dem matchen.

Bästa målgöraren för Real Oviedo

Paulino har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 3 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Real Oviedo till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Historiska information: Real Oviedo

Med 5 vunna titlar i ligans historia, är Real Oviedo laget ett av de främsta. Lagets meritlista kan komma att påverka slutresultatet för matchen och det skulle inte vara första gången som de lyckas att överraska sina motståndare med en vinst när de har riktigt dålig form.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Real Zaragoza är Víctor Mollejo, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Real Oviedo Paulino, han har gjort 3 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att Real Oviedo har ett snitt på 0,57 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom Real Oviedo inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 4,16 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,46 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Real Oviedo är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Real Zaragoza som fick bara rött kort en gång. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Real Zaragoza – Real Oviedo speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Real Zaragoza – Real Oviedo?

Matchen kommer att spelas på måndag den 06 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Real Zaragoza – Real Oviedo?

Matchen kommer att spelas på Estadio de la Romareda i Zaragoza.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-1 resultat för Real Oviedo.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18855760
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information