Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Real Tomayapo – Nacional Potosí 12 november 2023 | Topptipset tips för Liga De Futbol Prof

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Matchen mellan Real Tomayapo och Nacional Potosí i Liga De Futbol Prof, Bolivia kommer att spelas på söndag den 12 november 2023, titta på speltipsen mellan Real Tomayapo – Nacional Potosí 2023, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Real Tomayapo – Nacional Potosí kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio IV Centenario, i Tarija som har en kapacitet på 15000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Real Tomayapo – Nacional Potosí 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Liga De Futbol Prof ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,74 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,8 det genomsnittliga målen denna säsong.

Real Tomayapo senaste match

Förra matchen spelades mot Wilstermann i Liga De Futbol Prof och slutade med 3-0. Real Tomayapo har en förlust från förra omgången.

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1.67.

Nacional Potosí senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Liga De Futbol Prof, Nacional Potosí mötte Atlético Palmaflor lag, och resultatet slutade med 4-1.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.25.

Real Tomayapo vs Nacional Potosí h2h

Senast dessa lag mötte varandra var i en Liga De Futbol Prof match den 2023-05-13 2023, resulterade i en vinst för Nacional Potosí med 3-1.

Real Tomayapo lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Nacional Potosí.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Real Tomayapo

Liga De Futbol Prof tabell

Hemmalaget ligger på 7. plats i ligan med 39 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 10 vinster, 8 förluster och, 9 oavgjorda.

Inför den 30. omgången, har laget en fördel på 2 poäng över Wilstermann som ligger precis under, på 8. plats och med 2 poäng mindre än Santa Cruz som ligger på 6. plats.

Real Tomayapo laget kommer från en förlust i Liga De Futbol Prof, och tränaren Martín Eugenio Brignani vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Real Tomayapo analys

Än så länge har Real Tomayapo gjort 28 mål och släppt in 29 mål. Detta efter 29 omgångar.

De senaste matcherna har visat att Real Tomayapo har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

Real Tomayapos är inte det laget som brukar styra sina matcher, med ett genomsnittligt bollinnehav i ligan på 49,04%. I matchen Real Tomayapo – Nacional Potosí 2023 hoppas fansen på mer bollinnehav och att de gör ett par mål.

Med ett resultat på 6 vinster, 2 förluster och 5 oavgjorda i jämförelse med de 4 matcher de van som bortalag, det finns inget plats som är bättre än hemma för detta lag.

Bästa målskytt från Real Tomayapo

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Leandro Corulo. Försvarare har gjort mål 5 denna säsong och har hjälpt Real Tomayapo till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 4 av 5 mål har spelaren gjort på straff.

Nacional Potosí

Liga De Futbol Prof tabell

Nacional Potosí kommer till denna match med 47 poäng, och är på 4. plats i Liga De Futbol Prof, efter ha vunnit 14 matcher totalt och förlust 8 gånger, totalt sett 5 oavgjorda.

Med en liten nackdel med 1 poäng mot Bolívar som ockuperar plats 3, laget börjar den 30. omgången.

Nacional Potosí analys

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Liga De Futbol Prof.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över deras motståndare med ett bollinnehav på över 50%. Därför försöker Nacional Potosí laget vanligtvis kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 58,63%.

Nacional Potosí är ett mer offensivt lag än Real Tomayapo, de har 2517 anfall mot 2269 för Real Tomayapo, har gjort 59 mål. I jämförelse, Real Tomayapo som har gjort 28 mål.

Bästa målgöraren för Nacional Potosí

Martín Prost har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 18 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Nacional Potosí till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

I korthet, ett mycket starkare lag Nacional Potosí, bättre placerade i ligan, Det vinner nästan alltid och släpper inte in några mål, mot en oregelbunden Real Tomayapo som har problem med att ställa om och kommer från en serie av balanserade insatser.

På spelbolaget Bet365, är marknaden för Both Teams To Score – No med bra odds.

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Real Tomayapo är Leandro Corulo, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Nacional Potosí Martín Prost, han har gjort 18 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Med tanke på att Nacional Potosí har ett snitt på 1,08 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 4,82 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,45 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Nacional Potosí är ett mer aggressivt lag som fått 10 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Real Tomayapo som fick bara rött kort två gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Real Tomayapo – Nacional Potosí speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Real Tomayapo – Nacional Potosí?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Real Tomayapo – Nacional Potosí?

Matchen kommer att spelas på Estadio IV Centenario i Tarija.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga De Futbol Prof match, i säsongen 2023, och slutade med 3-1 resultat för Nacional Potosí.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18774317
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information