Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Real Sociedad – FC Barcelona 04 november 2023 | Topptipset tips för La Liga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

La_Liga_Spain

Real Sociedad och FC Barcelona är planerad att spelas på lördag den 04 november 2023 i den La Liga i Spain, titta på speltipsen mellan Real Sociedad – FC Barcelona 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Real Sociedad – FC Barcelona kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Reale Arena, i San Sebastián som har en kapacitet på 32076 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Real Sociedad – FC Barcelona 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,51, nu är det ett snitt på 2,86 per match.

Real Sociedad senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-1-4-1 uppställning. Real Sociedad har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av I. Alguacil Barrenetxea och Matchen spelades mot Rayo Vallecano i La Liga och slutade med 2-2.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.10.

Real Sociedad kom inte upp i normal nivå utan stod för en blek insats. Ander Barrenetxea stod för en bra insats med sina passningar så åg han till att dem inte förlorade matchen.

FC Barcelona senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i La Liga, FC Barcelona, som använde en 3-4-1-2 uppställning mot Real Madrid med slutresultet blev 1-2.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.63 på att hemmalaget skulle förlora.

Real Sociedad vs FC Barcelona h2h

Senast dessa lag möttes i La Liga, i låg Real Sociedad på en 4. plats medans FC Barcelona var på en 1. plats. Real Sociedad började med en 4-2-3-1 uppställning medans FC Barcelona startade med en 4-3-3 uppställning.

I en La Liga match den 2023-05-20, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-2 för Real Sociedad.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Real Sociedad

La Liga tabell

Real Sociedad har för närvarande 19 poäng och ligger på en 5. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för UEFA Europa League, med resultat på 5 vinster, 4 oavgjorda och 2 förluster.

Detta betyder att i den 12. omgången har laget en fördel med 1 poäng i relation till Athletic Club laget som är på den 6. plats.

Real Sociedad analys

Just nu i La Liga, har Real Sociedad gjort 20 och släppt in 14, efter 11 omgångar.

Med ett resultat på 4 vinster, 0 förluster och 2 oavgjorda i jämförelse med de 1 match de van som bortalag, det finns inget plats som är bättre än hemma för detta lag.

Med en upptagen schemalagd, Real Sociedad kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Real Sociedad och FC Barcelona med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Real Sociedad

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Mikel Oyarzabal som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 6 den här säsongen och har hjälpt Real Sociedad få positiva resultat vid fler tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

FC Barcelona

La Liga tabell

FC Barcelona har 24 poäng och ligger på 4. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Champions League, med resultaten 7 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust.

Med en liten nackdel med 1 poäng mot Atlético Madrid som ockuperar plats 3, laget börjar den 12. omgången.

FC Barcelona analys

Xavier Creus är en annan faktor som kan vara till FC Barcelona fördel i den här matchen. En av den nya generationens tränare som har dragit på sig mest uppmärksamhet tillfört flera positiva egenskaper och uppnått bra resultat.

Det är ett top 5-lag i La Liga som vill hålla sig till bra insatser!

FC Barcelona laget försöker vanligtvis att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 67,73%. Lag med bollinnehav på över 50% har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare.

Med en resultatrad på 2 vinster, 0 förluster och 3 oavgjorda i La Liga, när FC Barcelona spelar borta ger de motståndarna väldigt liten chans att slå dem.

FC Barcelona är ett mer offensivt lag än Real Sociedad, de har 1380 anfall mot 1170 för Real Sociedad, har gjort 23 mål. I jämförelse, Real Sociedad som har gjort 20 mål.

Med en upptagen schemalagd, FC Barcelona kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Real Sociedad och FC Barcelona med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för FC Barcelona

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Robert Lewandowski som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 5 gånger i ligan och hjälpt FC Barcelona undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historiska information: FC Barcelona

FC Barcelona laget är ett av de främsta inom sporten, med 26 vunna titlar i ligans historia. Meritlistan som laget har kommer att påverka slutresultatet i matchen och det skulle inte vara första gången som laget lyckas att överrumpla sina motståndare med att vinna trots deras dåliga form.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Real Sociedad är Mikel Oyarzabal, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i FC Barcelona Robert Lewandowski, han har gjort 5 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att FC Barcelona har ett snitt på 2 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 5,32 hörnor.

FC Barcelona är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,55 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för FC Barcelona i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Real Sociedad – FC Barcelona speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Real Sociedad – FC Barcelona?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Real Sociedad – FC Barcelona?

Matchen kommer att spelas på Reale Arena i San Sebastián.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-2 resultat för Real Sociedad.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18849924
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information