Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Real Madrid – Getafe 02 september 2023 | Topptipset tips för La Liga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

La_Liga_Spain

Real Madrid och Getafe är planerad att spelas på lördag den 02 september 2023 i den La Liga i Spain, titta på speltipsen mellan Real Madrid – Getafe 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Real Madrid – Getafe kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Estadio Santiago Bernabéu, i Madrid som har en kapacitet på 81044 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Real Madrid – Getafe 2023/2024

Real Madrid kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Celta de Vigo i La Liga och slutade 0-1. Laget leddes av C. Ancelotti och de spelade med en 4-3-1-2 uppställning.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.75.

Trots vinsten, så gjorde laget inte en bra insats. En av de få spelarna som stack ut var Rodrygo, som gjorde det bra i flera avgörande moment och var en viktig spelare i vinsten för Real Madrid.

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i La Liga, Getafe, som använde en 4-4-2 uppställning mot Deportivo Alavés med slutresultet blev 1-0.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.30 på hemmalaget.

Real Madrid var på en 3. plats i La Liga medans Getafe var på en 18. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Real Madrid börjar matchen med en 4-3-3 uppställning, samma uppställning som Getafe använde i den matchen.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Senast dessa lag mötte varandra var i en La Liga match den 2023-05-13 2022/2023, resulterade i en vinst för Real Madrid med 1-0.

Real Madrid

Aktuell tabell

Just nu ligger Real Madrid på en 1. plats i tabellen med 9 poäng fram till den 4. omgången.

Real Madrid analys

Real Madrid som spelar i La Liga, efter 3 spelade omgångar, har de gjort 6 mål och 1 insläppta mål.

Med en rykte om sig att vara en skicklig strateg, kan Carlo Ancelotti en gång till överraska motståndarna i denna match. Tränaren för Real Madrid vet hur man ska ställa upp laget enligt varje motståndare, vilket ofta har visat sig löna sig, speciellt när de spelar på hemmaplan.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare om de har bollinnehav som är högre än 50%. Därför kontrollerar de spelet, Real Madrid laget försöker vanligtvis att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 58%.

Jude Bellingham blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot Celta de Vigo, var en nyckelspelare för Real Madrid.

Getafe

Aktuell tabell

Getafe är på 11. plats i ligan efter 4. omgången och har spelat in 4 poäng än så länge.

Getafe analys

Efter 3 omgångar, har Getafe släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 3 mål än så länge och gjort 1 mål.

Spelaren kontrakterades denna säsong av Getafe och Juanmi Latasa har gjort fansen glada. i lagets senaste match mot Deportivo Alavés, gjorde han ytterligare en bra match och gjorde 0 mål, precis det som han värvade för. Han fortsätter att betala tillbaka.

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 4 per match.

Spelförslag på kort

Det är utmanande att få ett exakt genomsnitt på antalet kort som lagen har fått under matcherna: Fram tills nu har Real Madrid fått 4 gula kortar och inga röda på 3 spel. Vid 14 möjligheter har Getafe fått gula kort och röda kort 1 gång detta på 3 matcher.

Spel på mål

Antalet gjorda och insläppta mål av båda lagen kan vara ett succespel så här i början av ligan. Real Madrid gjorde inget mål i sista omgången och släppte in mål vid 0 möjligheter, medan Getafe gjorde mål 0 gånger och släppte in 0 mål.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Real Madrid – Getafe speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Real Madrid – Getafe?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Real Madrid – Getafe?

Matchen kommer att spelas på Estadio Santiago Bernabéu i Madrid.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-0 resultat för Real Madrid.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18847963
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information