Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Reading – Derby County 18 november 2023 | Topptipset tips för League One

Få senaste uppdateringarna från Betarena

league one england

Reading och Derby County kommer att spela en match i League One på måndagen den lördag 18 november 2023, titta på speltipsen mellan Reading – Derby County 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Reading – Derby County kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Select Car Leasing Stadium, i Reading som har en kapacitet på 24200 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Reading – Derby County 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte League One ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,51 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Reading senaste match

Förra matchen spelades mot Arsenal U21 i EFL Trophy och slutade med 5-2. Då leddes laget av R. Sellés Salvador, de ställde upp med en 4-4-2 formation. Reading har en seger från förra omgången.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 1.95 på hemmalaget.

Derby County senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i FA Cup, Derby County, som använde en 4-1-4-1 uppställning mot Crewe Alexandra med slutresultet blev 1-3.

Favoritskapet låg på dem men de lyckades ändån förlora matchen, oddset på att de skulle förlora var 13.00.

Reading vs Derby County h2h

Senaste gången som Derby County och Reading möttes var i Championship. Derby County låg då på 24. plats och började med en 4-4-1-1 formation, medans Reading, som låg på en 21. plats, använde sig av en 4-2-3-1 taktik.

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Championship match under säsongen 2021/2022 och slutade oavgjort 2-2.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Derby County har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Reading är det tvärtom.

Nyfikenhet på tidigare spel

De två lagen har haft väldigt annorlunda resultat i deras senaste matcher. Medans Reading vann i en match som inte väntades vara så lätt, mot Arsenal U21, Derby County förlorade i en match mot Crewe Alexandra. Låt oss se hur detta tidigare resultat kan påverka lagens moral inför den här matchen.

Det är viktigt att tänka på att en stor del av deras prestation beror på Caylan Vickers, som gjorde en briljant insats och var en starkt bidragande orsak till att laget vann.

Reading

League One tabell

Reading har spelat in 7 poäng och ligger på 24. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 3 vinster, 11 förluster, plus 2 oavgjorda.

Inför den 18. omgången, har laget en liten nackdel med 2 poäng mot Cheltenham Town som ockuperar plats 23.

Reading har gått igenom en svår period i sina senaste matcher, förlorat sina senaste 4 matcher och spelat oavgjort i den sista. De behöver samla sig och hitta ett sätt att återhämta sig från denna formdipp om de vill rädda sin säsong.

Reading analys

Efter 17 omgångar, har Reading släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 28 mål än så länge och gjort 15 mål.

Bästa målskytt från Reading

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Dominic Ballard som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 3 mål för Reading denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Derby County

League One tabell

Derby County kommer till denna match med 27 poäng, och är på 7. plats i League One, efter ha vunnit 8 matcher totalt och förlust 5 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

I den 18. omgången, har laget samma poäng jämfört med Barnsley som ligger straxt över på 6. plats.

Derby County analys

Derby County har släppt in 15 mål och gjort 28 mål vilket ger dem en positiv målskillnad. Det har spelats 17 omgångar i ligan.

Derby County är i en utmärkt form och får räknas som favoriter efter 2 vinster i League One.

Derby County är ett mer offensivt lag än Reading, de har 1682 anfall mot 1659 för Reading, har gjort 28 mål. I jämförelse, så har Reading gjort 15 mål.

Bästa målgöraren för Derby County

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten James Collins som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 7 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Derby County har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Reading är Dominic Ballard, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Derby County James Collins, han har gjort 7 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Spelet på under 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Derby County har ett snitt på 1,88 mål per match när de spelar borta, med tanke på detta så märks det knappt att de spelar borta, det kan vara ett bra spel att ha i åtanke.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 6,12 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Derby County är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,81 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Derby County i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,06 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Reading – Derby County speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Reading – Derby County?

Matchen kommer att spelas på lördag den 18 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Reading – Derby County?

Matchen kommer att spelas på Select Car Leasing Stadium i Reading.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Championship match, i säsongen 2021/2022, och slutade med 2-2 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18847454
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information