Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Queens Park Rangers – Bristol City 11 november 2023 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

En Championship match mellan Queens Park Rangers och Bristol City kommer att spelas på lördag den 11 november 2023, titta på speltipsen mellan Queens Park Rangers – Bristol City 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Queens Park Rangers – Bristol City kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Kiyan Prince Foundation Stadium, i London som har en kapacitet på 18000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Queens Park Rangers – Bristol City 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,73 per match.

Queens Park Rangers senaste match

Queens Park Rangers fick med sig en oavgjort i sista matchen.Denna match spelades mot Rotherham United i Championship och resultatet blev 1-1. De ställde upp med en 4-3-3 uppställning och leddes av M. Cifuentes Corvillo.

Det var ett odds på 3.10 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Det var Lyndon Dykes som var viktig för sitt lag med sina passningar så att de inte skulle förlora. Annars stod resten av Queens Park Rangers lag för en blek insats.

Bristol City senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Championship, Bristol City, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Sheffield Wednesday med slutresultet blev 1-0.

2.25 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Queens Park Rangers vs Bristol City h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Queens Park Rangers på en 19. plats i Championship och Bristol City på en 15. plats. Queens Park Rangers startar med en 4-4-2 uppställning, medans Bristol City mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Championship match den 2023-05-08 2022/2023, resulterade i en vinst för Bristol City med 0-2.

Bristol City har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Queens Park Rangers är det tvärtom.

Queens Park Rangers

Championship tabell

Queens Park Rangers har spelat in 9 poäng och ligger på 23. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 2 vinster, 10 förluster, plus 3 oavgjorda.

Inför den 16. omgången, har laget en liten nackdel med 2 poäng mot Rotherham United som ockuperar plats 22.

Queens Park Rangers analys

När det har spelats 15 omgångar i Championship, har Queens Park Rangers totalt 11 gjorda mål och 27 insläppta mål.

De senaste matcherna har visat att Queens Park Rangers har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

När Queens Park Rangers – Bristol City 2023/2024 möts så vill Queens Park Rangers ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare. I ligan i år har de ett genomsnittligt bollinnehav på 39,47% och det visar att det inte tar initiativ i matcherna så ofta.

Bästa målskytt från Queens Park Rangers

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Kenneth Paal varit höjdpunkterna. Hjälpt Queens Park Rangers med 3 gjorda mål den här säsongen, försvarare har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Bristol City

Championship tabell

Bristol City kommer till denna match med 21 poäng, och är på 11. plats i Championship, efter ha vunnit 6 matcher totalt och förlust 6 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

Detta betyder att i den 16. omgången har laget ingen fördel i relation till Middlesbrough laget som är på den 12. plats.

Bristol City analys

Antal skott på mål för Bristol City laget i ligan är inte det bästa. Det är bara 3,27 per match. Detta brukar vara en bra indikation på att laget inte gör speciellt många mål eller ger motståndar målvakten speciellt mycket problem.

Bristol City är ett mer offensivt lag än Queens Park Rangers, de har 1605 anfall mot 1278 för Queens Park Rangers, har gjort 16 mål. I jämförelse, så har Queens Park Rangers gjort 11 mål.

Bästa målgöraren för Bristol City

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Samuel Bell. Anfallaren har gjort mål 4 gånger den här säsongen och har hjälpt Bristol City att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Queens Park Rangers är Kenneth Paal, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Bristol City Samuel Bell, han har gjort 4 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Queens Park Rangers 0,67 och bortalaget Bristol City 1 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,86 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,2 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Queens Park Rangers är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, till skillnad från Bristol City som fick bara rött kort en gång. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Queens Park Rangers – Bristol City speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Queens Park Rangers – Bristol City?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Queens Park Rangers – Bristol City?

Matchen kommer att spelas på Kiyan Prince Foundation Stadium i London.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Championship match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 0-2 resultat för Bristol City.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18846924
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information