Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Qatar – India 11 juni 2024 | Topptipset tips för WC Qualification Asia

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Qatar och India är planerad att spelas på tisdag den 11 juni 2024, kl 15:45h (UTC), i den WC Qualification Asia i World, titta på speltipsen mellan Qatar – India 2026 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Qatar – India kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Jassim Bin Hamad Stadium, i Doha som har en kapacitet på 40740 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Qatar – India 2026

I den nuvarande upplagan av WC Qualification Asia, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,99, nu är det ett snitt på 3,13 per match.

Qatar senaste match

Förra matchen spelades mot Afghanistan i WC Qualification Asia och slutade med 0-0. Då leddes laget av B. Márquez López, de ställde upp med en 3-4-2-1 formation. Qatar har en oavgjort från förra omgången.

Med tanke på det höga oddset för att vinna matchen, visade sig att oddset på (odd 5.75) var ett dåligt resultat.

Qatar stod för en blek insats men en av spelarna som kom upp i normal nivå var Mostafa Mashaal. Med en bra insats och bra passningar, var hans insats var viktig för laget så att de inte skulle förlora matchen.

India senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i WC Qualification Asia, India, som använde en 4-4-1-1 uppställning mot Kuwait med slutresultet blev 0-0.

Matchen var väldigt jämn och slutade oavgjort, med ett odds på 3.20.

Qatar vs India h2h

Senaste gången som Qatar och India möttes var i WC Qualification Asia. Qatar låg då på 1. plats och började med en 4-3-3 formation, medans India, som låg på en 2. plats, använde sig av en 4-2-3-1 taktik.

Senast dessa lag mötte varandra var i en WC Qualification Asia match den 2023-11-21 2026, resulterade i en vinst för Qatar med 0-3.

De sista fem matcherna för Qatar har varit sólida insatser, medans India har varit med ojämna.

Qatar

WC Qualification Asia tabell

Qatar har för närvarande 13 poäng och ligger på en 1. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Next Round, med resultat på 4 vinster, 1 oavgjort och 0 förluster.

Vilket betyder att laget är framför India laget som ligger på plats 2 i den 6. omgången och har en nackdel på 8 poäng.

Qatar analys

Eftersom detta är den sista omgången av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra en skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning inför deras sista match. Låt oss titta på hur den sista omgången påverkar Qatar och deras position i ligatabellen.

Qatar har vunnit mästerskapstiteln och säkrat första platsen i ligan, vilket gör dem till ohotade mästare.

Qatar har gjort 16 och släppt in 2, efter 5 spelade omgångar i WC Qualification Asia.

Qatar har ett genomsnitt av 7,6 skott på mål per match. De är ett offensivt lag och det ökar chanserna för att vinna.

För att kontrollera spelet, försöker Qatar laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 64%. Detta beror på att lag brukar ha viss kontroll på sina motståndare om de har ett bollinnehav över 50%.

Qatar är mer offensiva än India, som har 475 anfall mot 382 för India, har gjort mål 16 gånger. I jämförelse, India konvertera till mål två gånger.

Bästa målskytt från Qatar

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Almoez Ali som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 7 mål för Qatar denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

India

WC Qualification Asia tabell

India har 5 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Next Round, med resultaten 1 vinst, 2 oavgjorda och 2 förluster.

Vilket betyder att laget är framför Afghanistan laget som ligger på plats 3 i den 6. omgången och båda har samma poäng.

India analys

Eftersom detta är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna kritiska fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar India och deras position i ligatabellen.

De senaste matcherna har visat att India har en defekt offensiv, med en hög procentandel av matcher där de inte har gjort mål och en brist på kreativitet i deras anfallsspel.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i WC Qualification Asia.

Motståndare har vanligtvis inte så stor chans mot bortalaget India, med resultat på 1 vinst, 0 förluster och 1 oavgjort i WC Qualification Asia.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Spelet under 2,5 mål kan vara ett bra alternativ, eftersom India generellt inte släpper in några mål som bortalag. India har ett snitt på 0,5 mål per match när de spelar borta.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 6,5 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Qatar är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 8,4 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Qatar i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 2,8 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Qatar – India speltips 2026: FAQ

När spelas matchen mellan Qatar – India?

Matchen kommer att spelas på tisdag den 11 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Qatar – India?

Matchen kommer att spelas på Jassim Bin Hamad Stadium i Doha.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en WC Qualification Asia match, i säsongen 2026, och slutade med 0-3 resultat för Qatar.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18944413
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information