Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips PSV – Sparta Rotterdam 05 maj 2024 | Topptipset tips för Eredivisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eredivisie Netherlands

En Eredivisie match mellan PSV och Sparta Rotterdam kommer att spelas på söndag den 05 maj 2024, kl 10:15h (UTC), titta på speltipsen mellan PSV – Sparta Rotterdam 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där PSV – Sparta Rotterdam kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Philips Stadion, i Eindhoven som har en kapacitet på 35119 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan PSV – Sparta Rotterdam 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Eredivisie, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,04, nu är det ett snitt på 3,22 per match.

PSV senaste match

Förra matchen spelades mot SC Heerenveen i Eredivisie och slutade med 0-8. Då leddes laget av P. Bosz, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. PSV har en seger från förra omgången.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.36.

PSV fick en enastående prestation av Johan Bakayoko i denna match. Han hittade nätet 1 mål chanser och var delaktig i andra moment som var avgörande för laget, han var en stor del till att laget tog denna seger.

Sparta Rotterdam senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Eredivisie, Sparta Rotterdam, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot FC Volendam med slutresultet blev 1-0.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.22.

PSV vs Sparta Rotterdam h2h

Sparta Rotterdam var på en 7. plats i Eredivisie medans PSV var på en 2. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Sparta Rotterdam börjar matchen med en 4-3-3 uppställning, samma uppställning som PSV använde i den matchen.

Den 2023-10-08 2023/2024 i Eredivisie möttes lagen och slutade med en vinst för PSV med 0-4.

D. Higler kommer att vara ansvarig för denna fotbollsmatch, medans R. de Nas och C. Schaap kommer att assistera honom.

PSV

Eredivisie tabell

PSV har för närvarande 84 poäng och ligger på en 1. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för UEFA Champions League, med resultat på 27 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust.

Detta betyder, i den 32. omgången, har laget en fördel på 9 poäng, och Feyenoord laget är precis bakom på en 2. plats.

PSV analys

Med en positiv målskillnad för PSV, på 103 gjorda mål och 17 insläppta mål på 31 omgångar.

PSV har varit i fantastisk form på senaste tiden, vunnit sina senaste 4 matcher efter en besvikelseförlust. De verkar ha hittat sin rytm och spelar med självförtroende och flärd, vilket bådar gott för deras framtida prestationer.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare om de har bollinnehav som är högre än 50%. Därför kontrollerar de spelet, PSV laget försöker vanligtvis att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 63,9%.

Vinnande 13 matcher som bortalag, lagets resultat är 14 vinster, 0 förluster och 1 oavgjort det bevisar att det är väldigt starka på hemmaplan.

PSV är mer offensiva än Sparta Rotterdam, som har 4123 anfall mot 3255 för Sparta Rotterdam, har gjort mål 103 gånger. I jämförelse, Sparta Rotterdam konvertera till mål 46 gånger.

Bästa målskytt från PSV

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Luuk de Jong som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 27 mål för PSV denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Det ska noteras att 5 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historisk data PSV

PSV laget är ett av de stora namnen i sporten, med 24 titlar vunna i ligans historia. Deras erfarenhet kommer att påverka utgången för slutresultatet i matchen och det skulle inte vara första gången som laget lyckas att överaska sina motståndare med en vinst när de har dålig form.

Sparta Rotterdam

Eredivisie tabell

Sparta Rotterdam har 43 poäng och ligger på 8. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Conference League Qualifiers Play-off, med resultaten 12 vinster, 7 oavgjorda och 12 förluster.

Detta betyder att i den 32. omgången har laget en fördel med 1 poäng i relation till Go Ahead Eagles laget som är på den 9. plats.

Sparta Rotterdam analys

Med ett resultat av bara förlorat 6 gånger i 15 matcher i Eredivisie, har Sparta Rotterdam spelat på bortaplan, Sparta Rotterdam siktar på ett bra resultat i denna match i förhoppning på att addera ytterligare en vinst till deras vinstrad på 2 vinster.

Bästa målgöraren för Sparta Rotterdam

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Tobias Lauritsen. Har gjort mål 11 gånger den här säsongen och har hjälpt Sparta Rotterdam att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i PSV är Luuk de Jong, som redan har gjort 27 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Sparta Rotterdam Tobias Lauritsen, han har gjort 11 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Spelmarknaden för mindre än 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Sparta Rotterdam har ett snitt på 1,53 mål per match när de spelar på bortaplan. Detta alternativ är att överväga då Sparta Rotterdam oftast inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 6,29 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

PSV är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7,16 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för PSV i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 2,23 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

PSV – Sparta Rotterdam speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan PSV – Sparta Rotterdam?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar PSV – Sparta Rotterdam?

Matchen kommer att spelas på Philips Stadion i Eindhoven.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-4 resultat för PSV.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18854357
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information