Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Portimonense – Estrela Amadora 02 september 2023 | Topptipset tips för Liga Portugal

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Primeira_Liga_Portugal

Portimonense och Estrela Amadora är planerad att spelas på lördag den 02 september 2023 i den Liga Portugal i Portugal, titta på speltipsen mellan Portimonense – Estrela Amadora 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Portimonense – Estrela Amadora kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio Municipal de Portimão, i Portimão som har en kapacitet på 9544 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Portimonense – Estrela Amadora 2023/2024

Förra matchen spelades mot Arouca i Liga Portugal och slutade med 1-1. Då leddes laget av P. Bento Brito, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. Portimonense har en oavgjort från förra omgången.

Favoritskapet låg på det andra laget så ett oavgjort resultat med (odd 3.30) var ett bra resultat.

Portimonense kom inte upp i normal nivå utan stod för en blek insats. Ronie Carrillo stod för en bra insats med sina passningar så åg han till att dem inte förlorade matchen.

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Liga Portugal, Estrela Amadora, som använde en 3-4-3 uppställning mot Estoril med slutresultet blev 2-1.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.20 på hemmalaget.

Senast dessa lag mötte varandra var i en League Cup match den 2023-07-23 2023/2024, resulterade i en vinst för Portimonense med 3-1.

Portimonense

Aktuell tabell

Portimonense befinner sig på en 17. plats i tabellen och har fram till den 4. omgången spelat in 1 poäng.

Portimonense analys

Just nu i Liga Portugal, har Portimonense gjort 2 och släppt in 10, efter 3 omgångar.

När ett lag inte skjuter tillräckligt mycket under en match så är det svårt att göra mål. Portimonense skjuter enbart i genomsnitt 3 per match och då är det svårt att störa motståndarens målvakt.

När Portimonense – Estrela Amadora 2023/2024 möts så vill Portimonenses ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare. I ligan i år har de ett genomsnittligt bollinnehav på 45,33% och det visar att det inte tar initiativ i matcherna så ofta.

Ronie Carrillo början hos sin nya klubb har varit allt annat än bra. Värvad inför denna säsong har han inte presterat bra, senaste matchen för Portimonense var heller inget undantag. Mot Arouca, lyckades han heller inte göra mål och stod för en dålig insats.

Estrela Amadora

Aktuell tabell

Estrela Amadora är på 14. plats i ligan efter 4. omgången och har spelat in 3 poäng än så länge.

Estrela Amadora analys

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 4,84 per match.

Spelförslag på kort

Det är utmanande att få ett exakt genomsnitt på antalet kort som lagen har fått under matcherna: Fram tills nu har Portimonense fått 4 gula kortar och inga röda på 3 spel. Vid 7 möjligheter har Estrela Amadora fått gula kort och röda kort 1 gång detta på 3 matcher.

Spel på mål

Antalet gjorda och insläppta mål av båda lagen kan vara ett bra spelparameter så här i början av säsongen. I den senaste omgången gjorde Portimonense inget mål och släppte in mål vid 0 möjligheter, Estrela Amadora gjorde mål 0 gånger och släppte in 0 mål.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Portimonense – Estrela Amadora speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Portimonense – Estrela Amadora?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Portimonense – Estrela Amadora?

Matchen kommer att spelas på Estádio Municipal de Portimão i Portimão.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en League Cup match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 3-1 resultat för Portimonense.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870341
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information