Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Port Vale – Leyton Orient 18 november 2023 | Topptipset tips för League One

Få senaste uppdateringarna från Betarena

league one england

Port Vale och Leyton Orient är planerad att spelas på lördag den 18 november 2023 i den League One i England, titta på speltipsen mellan Port Vale – Leyton Orient 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Port Vale – Leyton Orient kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Vale Park, i Stoke-on-Trent som har en kapacitet på 19052 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Port Vale – Leyton Orient 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte League One ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,51 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Port Vale senaste match

I sista matchen spelade de med en 3-5-2 uppställning. Port Vale har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av A. Crosby och Matchen spelades mot Burton Albion i FA Cup och slutade med 0-2.

Det går att räkna med en jämn match, det visar sig på oddset på hemmalaget, vilket är 2.75.

Leyton Orient senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i League One, Leyton Orient, som använde en 3-4-3 uppställning mot Oxford United med slutresultet blev 2-3.

2.63 var oddset på att hemmalaget skulle förlora, det visar att det skulle bli en jämn match.

Port Vale vs Leyton Orient h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Leyton Orient på en 13. plats i League Two och Port Vale på en 9. plats. Leyton Orient startar med en 3-4-1-2 uppställning, medans Port Vale mönstrar en 3-5-2 uppställning.

Den sista gången som dessa lag möttes i en League Two match var 2022-01-22, hänvisning till säsongen 2021/2022, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 0-0.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Port Vale lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Leyton Orient.

Port Vale

League One tabell

På en 17. plats i League One, kommer Port Vale till denna match med 19 poäng, 5 vinster, 7 förluster, 4 oavgjorda. Vad som är med ledsamt är minus statistiken.

Inför den 18. omgången rankas lagen ovanför Wigan Athletic med en fördel på 1 poäng vilket är just under målramen på plats 18, och med 1 poäng mindre än Shrewsbury Town som är på 16. plats.

Port Vale går igenom en svacka i sin form, efter att ha förlorat sina senaste 3 matcher och spelat oavgjort i de andra 2. De behöver samla ihop sig och hitta ett sätt att komma tillbaka till vinnande vägar om de vill fortsätta vara konkurrenskraftiga i ligan.

Port Vale analys

Port Vale har totalt släppt in 24 och gjort 13 mål. De har alltså efter 17 omgångar släppt in mer mål än de har gjort.

Port Vale har haft svårigheter med att göra mål i de senaste matcherna, vilket har resulterat i ett lågt antal gjorda mål och en hög förlustprocent.

Antal skott på mål för Port Vale laget i ligan är inte det bästa. Det är bara 4,06 per match. Detta brukar vara en bra indikation på att laget inte gör speciellt många mål eller ger motståndar målvakten speciellt mycket problem.

Bästa målskytt från Port Vale

Ben Garrity har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Mittfältare har redan gjort mål 5 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Port Vale har fått med sig i flera matcher.

Leyton Orient

League One tabell

Leyton Orient kommer till denna match med 20 poäng, och är på 13. plats i League One, efter ha vunnit 5 matcher totalt och förlust 6 gånger, totalt sett 5 oavgjorda.

Vilket betyder att i 18. omgången, har laget över Burton Albion som ligger på plats 14, ingen fördel.

Leyton Orient analys

Lag har vanligtvis en viss kontroll över motståndarna om de har ett bollinnehav på över 50%. Detta är anledningen till att Leyton Orient laget vanligtvis har ett genomsnittligt bollinnehav på 54,19% för att kontrollera matchen.

De brukar inte göra mer än 1 mål per match. Det kan mycket väl leda till att de inte får med sig det resultatet som de önskar när de spelar på bortaplan.

Bästa målgöraren för Leyton Orient

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Ruel Sotiriou som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 6 gånger i ligan och hjälpt Leyton Orient undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Port Vale är Ben Garrity, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Leyton Orient Ruel Sotiriou, han har gjort 6 mål.

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Port Vale 0,86 och bortalaget Leyton Orient 0,89 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 5,41 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,41 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Port Vale – Leyton Orient speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Port Vale – Leyton Orient?

Matchen kommer att spelas på lördag den 18 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Port Vale – Leyton Orient?

Matchen kommer att spelas på Vale Park i Stoke-on-Trent.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en League Two match, i säsongen 2021/2022, och slutade med 0-0 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18847453
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information