Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Plymouth Argyle – Middlesbrough 04 november 2023 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

Matchen mellan Plymouth Argyle och Middlesbrough i Championship, England kommer att spelas på lördag den 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Plymouth Argyle – Middlesbrough 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Plymouth Argyle – Middlesbrough kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Home Park, i Plymouth som har en kapacitet på 18000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Plymouth Argyle – Middlesbrough 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,75 per match.

Plymouth Argyle senaste match

Plymouth Argyle kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Ipswich Town i Championship och slutade 3-2. Laget leddes av S. Schumacher och de spelade med en 4-3-3 uppställning.

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1.36.

Dan Scarr misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Middlesbrough senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Carabao Cup, Middlesbrough, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Exeter City med slutresultet blev 2-3.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.50.

Plymouth Argyle vs Middlesbrough h2h

Säsongen 2021 möttes dessa lag i en Club Friendlies 3 den 2021-07-23. Middlesbrough var det laget som drog längsta strået och vann med 1-2.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Middlesbrough har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Plymouth Argyle är det tvärtom.

Plymouth Argyle

Championship tabell

Hur som helst så kommer Plymouth Argyle till matchen med 15 poäng och ligger på 19. plats i Championship, laget har minus statistik med 7 förlorade matcher, vunna 4, och oavgjorda 3.

Vilket betyder att i 15. omgången, har laget över Coventry City som ligger på plats 20, ingen fördel.

Plymouth Argyle laget kommer från en förlust i Championship, och tränaren Steven Schumacher vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Plymouth Argyle analys

När det har spelats 14 omgångar i Championship, har Plymouth Argyle totalt 23 gjorda mål och 22 insläppta mål.

Med ett bollinnehav på 48,07% så brukar inte Plymouth Argyles styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Plymouth Argyle – Middlesbrough 2023/2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Bästa målskytt från Plymouth Argyle

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Ryan Hardie som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 6 den här säsongen och har hjälpt Plymouth Argyle få positiva resultat vid fler tillfällen.

Middlesbrough

Championship tabell

Middlesbrough kommer till denna match med 20 poäng, och är på 10. plats i Championship, efter ha vunnit 6 matcher totalt och förlust 6 gånger, totalt sett 2 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 1 poäng in den 15. omgången, med Stoke City som jagar de andra på en 11. plats.

Middlesbrough analys

Lag har vanligtvis en viss kontroll över deras motståndare med ett bollinnehav på över 50%. Därför försöker Middlesbrough laget vanligtvis kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 54,5%.

Bästa målgöraren för Middlesbrough

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Riley McGree som har dominerat offensiven. Mittfältare har redan gjort mål 3 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Middlesbrough har nått i flera matcher.

Intressanta fakta om spelet

Även om Middlesbrough har haft svårigheter på bortaplan den här säsongen har de historiskt spelat bra på denna specifika arena, vilket kan ge dem en psykologisk fördel över sina motståndare.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Plymouth Argyle är Ryan Hardie, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Middlesbrough Riley McGree, han har gjort 3 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Med tanke på att Middlesbrough har ett snitt på 1,86 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 6,39 hörnor.

Middlesbrough är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7,07 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Middlesbrough i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,57 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Plymouth Argyle – Middlesbrough speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Plymouth Argyle – Middlesbrough?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Plymouth Argyle – Middlesbrough?

Matchen kommer att spelas på Home Park i Plymouth.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Club Friendlies 3 match, i säsongen 2021, och slutade med 1-2 resultat för Middlesbrough.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18846911
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information