Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Pisa – Como 04 november 2023 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Italy Serie B

Pisa och Como kommer att spela en match i Serie B på måndagen den lördag 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Pisa – Como 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Pisa – Como kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Arena Garibaldi – Stadio Romeo Anconetani, i Pisa som har en kapacitet på 14869 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Pisa – Como 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie B ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,35 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,33 det genomsnittliga målen denna säsong.

Pisa senaste match

Pisa kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Venezia i Serie B och slutade 2-1. Laget leddes av A. Aquilani och de spelade med en 4-2-3-1 uppställning.

Oddset på 2.05 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Maxime Leverbe misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Como senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Como, som använde en 3-4-1-2 uppställning mot Catanzaro med slutresultet blev 1-0.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.25 på hemmalaget.

Pisa vs Como h2h

Senaste gången som Pisa och Como möttes var i Serie B. Pisa låg då på 5. plats och började med en 4-3-2-1 formation, medans Como, som låg på en 16. plats, använde sig av en 3-4-1-2 taktik.

Deras senaste Serie B match 2022/2023 som spelades den 2023-01-21 slutade oavgjort 2-2.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Como insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Pisa.

Pisa

Serie B tabell

Med 12 poäng, 3 vinster, 5 förluster 3 oavgjorda, och en minus statistik, ligger Pisa inför denna match på 15. plats i Serie B.

Ascoli ligger strax ovanför på en 14. plats i den 12. omgången, med samma antal poäng.

När det kommer till formen, kommer laget från en serie med 2 förluster i Serie B, vilket inte är ett bra omen inför nästa match.

Pisa analys

Totalt efter 11 omgångar i Serie B, så har Pisa 12 insläppta mål och totalt 10 gjorda mål.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare om de har bollinnehav som är högre än 50%. Därför kontrollerar de spelet, Pisa laget försöker vanligtvis att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 55,36%.

Med en upptagen schemalagd, Pisa kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Pisa och Como med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. Maxime Leverbe presterade dåligt i lagets senaste match, mot Venezia. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte Pisa till vinst.

Bästa målskytt från Pisa

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Mattia Valoti som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 2 mål för Pisa denna säsong mittfältare har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 2 av 2 mål har spelaren gjort på straff.

Como

Serie B tabell

Como har 17 poäng och ligger på 6. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 5 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster.

Detta betyder, i den 12. omgången, har laget en fördel på 1 poäng, och Südtirol laget är precis bakom på en 7. plats.

Como analys

Como har släppt in 12 mål och gjort 13 mål vilket ger dem en positiv målskillnad. Det har spelats 11 omgångar i ligan.

Värvad inför denna säsong, Adrian Šemper var viktig för Como seger i sista matchen. Med 5 antal räddningar i matchen mot Catanzaro, visade han återigen varför de värvade honom. Där visar han verkligen att startplatsen ska vara hans.

Bästa målgöraren för Como

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Patrick Cutrone som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 3 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Como har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Med tanke på att Como har ett snitt på 1,2 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,18 hörnor per match.

Spel på kort

Pisa har ett snitt på 2,8 gula kort per match när det gått 11 omgångar, Como har ett snitt på 1,9. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,18 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Pisa är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, till skillnad från Como som fick bara rött kort en gång. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Pisa – Como speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Pisa – Como?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Pisa – Como?

Matchen kommer att spelas på Arena Garibaldi – Stadio Romeo Anconetani i Pisa.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-2 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18885802
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information