Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Pendikspor – Rizespor 12 maj 2024 | Topptipset tips för Super Lig

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super_Lig_Turkey

En Super Lig match mellan Pendikspor och Rizespor kommer att spelas på söndag den 12 maj 2024, kl 16:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Pendikspor – Rizespor 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Pendikspor – Rizespor kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Pendik Stadyumu, i İstanbul som har en kapacitet på 5000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Pendikspor – Rizespor 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Super Lig än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,04 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,76 mål per spelad match.

Pendikspor senaste match

Förra matchen spelades mot Antalyaspor i Super Lig och slutade med 1-2. Då leddes laget av İ. Üzülmez, de ställde upp med en 4-3-3 formation. Pendikspor har en seger från förra omgången.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 3.00 på hemmalaget.

En nyckelspelare i vinsten för Pendikspor, Erencan Yardımcı var en av de få spelarna som lyckades nå upp till sin normala standard i matchen. I en tillställning utan motivation för något av lagen, hjälpte han till mycket för att det skulle bli ett positivt resultat.

Rizespor senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Super Lig, Rizespor, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Beşiktaş med slutresultet blev 3-2.

Det gick att ana innan matchen att det skulle bli förlust. Det låga oddset på 1.73 detta kunde man utläsa det.

Pendikspor vs Rizespor h2h

Rizespor var på en 9. plats i Super Lig medans Pendikspor var på en 19. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Rizespor börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Pendikspor använde i den matchen.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en Super Lig den 2023-12-21. Rizespor var det laget som drog längsta strået och vann med 5-1.

Rizespor har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Pendikspor.

Pendikspor

Super Lig tabell

Pendikspor har spelat in 33 poäng och ligger på 19. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 8 vinster, 18 förluster, plus 9 oavgjorda.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot Hatayspor som ockuperar plats 18, är laget som startar den 36. omgången.

Pendikspor analys

Pendikspor har släppt in flera mål än de har gjort efter 35 omgångar. Totalt har de släppt in 71 mål och gjort 40 mål.

Pendikspor har ett genomsnittligt bollinnhav på 49,23% i ligan. därför är det inte ett lag som för sina matcher, vilket kan bli ett problem i denna match. Därför hoppas fansen på att laget ska ha mer bollinnehav i denna Pendikspor – Rizespor 2023/2024 match och lyckas att konvertera det till mål.

Bästa målskytt från Pendikspor

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Mame Thiam. Anfallaren har gjort mål 16 denna säsong och har hjälpt Pendikspor till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 5 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Rizespor

Super Lig tabell

Rizespor kommer till denna match med 49 poäng, och är på 8. plats i Super Lig, efter ha vunnit 14 matcher totalt och förlust 14 gånger, totalt sett 7 oavgjorda.

Laget har ingen nackdel mot Kasımpaşa som ligger på plats 7 i den 36. omgången och har samma antal poäng.

Rizespor analys

Inför den andra omgången förbereder sig Rizespor för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,29 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Bästa målgöraren för Rizespor

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Dal Varesanovic som har dominerat offensiven. Mittfältare har redan gjort mål 9 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Rizespor har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Pendikspor är Mame Thiam, som redan har gjort 16 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Rizespor Dal Varesanovic, han har gjort 9 mål.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att Rizespor inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har Rizespor ett snitt på 1,12 mål per match när de spelar som bortalag.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 4,66 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,6 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Pendikspor är ett mer aggressivt lag som fått 6 röda kort den här säsongen, till skillnad från Rizespor som fick bara rött kort 3 gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Pendikspor – Rizespor speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Pendikspor – Rizespor?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Pendikspor – Rizespor?

Matchen kommer att spelas på Pendik Stadyumu i İstanbul.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super Lig match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 5-1 resultat för Rizespor.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18903900
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information