Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Penafiel – Porto II 11 november 2023 | Topptipset tips för Segunda Liga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Segunda Liga Portugal

Penafiel och Porto II är planerad att spelas på lördag den 11 november 2023 i den Segunda Liga i Portugal, titta på speltipsen mellan Penafiel – Porto II 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Penafiel – Porto II kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio Municipal 25 de Abril, i Penafiel som har en kapacitet på 5230 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Penafiel – Porto II 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Segunda Liga ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,69 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,64 det genomsnittliga målen denna säsong.

Penafiel senaste match

Penafiel fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Benfica II i Segunda Liga och resultatet blev 1-0. De ställde upp med en 3-4-3 uppställning och leddes av H. Rodrigues Cristóvão.

Oddset på 2.15 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Porto II senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Segunda Liga, Porto II, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Feirense med slutresultet blev 2-0.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.73.

Penafiel vs Porto II h2h

Penafiel var på en 10. plats i Segunda Liga medans Porto II var på en 7. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Penafiel börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Porto II använde i den matchen.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Segunda Liga match den 2023-04-03, hänvisar till säsongen 2022/2023, vilket slutade med en vinst för Porto II med 1-2.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Porto II insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Penafiel.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Penafiel

Segunda Liga tabell

Penafiel har för närvarande 8 poäng och ligger på en 16. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Nedflyttnings slutspel, med resultat på 2 vinster, 2 oavgjorda och 5 förluster.

Inför den 10. omgången, har laget samma poäng till Academico Viseu som ligger strax ovanför på 15. plats.

Penafiel laget kommer från en förlust i Segunda Liga, och tränaren Hélder Marino Rodrigues Cristóvão vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Penafiel analys

Just nu i Segunda Liga, har Penafiel gjort 6 och släppt in 11, efter 9 omgångar.

Penafiel har haft svårigheter med att göra mål i de senaste matcherna, vilket har resulterat i ett lågt antal gjorda mål och en hög förlustprocent.

Inför matchen Penafiel – Porto II 2023/2024 bör laget ansträng sig lite mer för att ha kvar bollinnehavet. Penafiels har ett genomsnittligt bollinnehav på 43,89%, det visar att laget inte tar initiativet i matcherna så ofta.

Bästa målskytt från Penafiel

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det A. Teixeira da Silva som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 2 mål för Penafiel denna säsong mittfältare har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Porto II

Segunda Liga tabell

Porto II kommer till denna match med 15 poäng, och är på 5. plats i Segunda Liga, efter ha vunnit 4 matcher totalt och förlust dubbelt, totalt sett 3 oavgjorda.

Vilket betyder att laget är framför Torreense laget som ligger på plats 6 i den 10. omgången och båda har samma poäng.

Porto II analys

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Segunda Liga.

Vanligtvis är det ett genomsnittligt bollinnehav på 54,22% som Porto II laget försöker kontrollera matchen med. Detta är för att, lag med bollinnehav över 50% har en viss kontroll över sina motståndare.

Med en resultatrad på 2 vinster, 1 förlust och 1 oavgjort i Segunda Liga, när Porto II spelar borta ger de motståndarna väldigt liten chans att slå dem.

Efter 2 vinster för Porto II i Segunda Liga, får dem ses till att vara favoriter.

Porto II är ett mer offensivt lag än Penafiel, de har 886 anfall mot 865 för Penafiel, har gjort 17 mål. I jämförelse, Penafiel som har gjort 6 mål.

Bästa målgöraren för Porto II

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Wendel. Anfallaren har gjort mål 7 gånger den här säsongen och har hjälpt Porto II att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Med tanke på att Porto II har ett snitt på 2,5 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 5,61 hörnor.

Porto II är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Porto II i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,56 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Penafiel är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, till skillnad från Porto II som fick bara rött kort en gång. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Penafiel – Porto II speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Penafiel – Porto II?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Penafiel – Porto II?

Matchen kommer att spelas på Estádio Municipal 25 de Abril i Penafiel.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Segunda Liga match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-2 resultat för Porto II.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870092
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information