Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Penafiel – Marítimo 05 maj 2024 | Topptipset tips för Segunda Liga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Segunda Liga Portugal

Matchen mellan Penafiel och Marítimo i Segunda Liga, Portugal kommer att spelas på söndag den 05 maj 2024, kl 10:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Penafiel – Marítimo 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Penafiel – Marítimo kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio Municipal 25 de Abril, i Penafiel som har en kapacitet på 5230 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Penafiel – Marítimo 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Segunda Liga än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,64 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,4 mål per spelad match.

Penafiel senaste match

Penafiel fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot União de Leiria i Segunda Liga och resultatet blev 0-2. De ställde upp med en 4-3-3 uppställning och leddes av H. Rodrigues Cristóvão.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 3.40 på hemmalaget.

Marítimo senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Segunda Liga, Marítimo, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Feirense med slutresultet blev 3-2.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.40.

Penafiel vs Marítimo h2h

Senast dessa lag möttes i Segunda Liga, i låg Penafiel på en 15. plats medans Marítimo var på en 4. plats. Penafiel började med en 3-4-3 uppställning medans Marítimo startade med en 4-4-2 uppställning.

Den sista gången som dessa lag möttes i en Segunda Liga match var 2023-12-23, hänvisning till säsongen 2023/2024, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 0-0.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

De sista fem matcherna för Penafiel har varit sólida insatser, medans Marítimo har varit med ojämna.

Lag med deras unika styrka och mål.

Penafiel

Segunda Liga tabell

På en 13. plats i Segunda Liga, kommer Penafiel till denna match med 38 poäng, 11 vinster, 15 förluster, 5 oavgjorda. Vad som är med ledsamt är minus statistiken.

Laget har samma poäng som Benfica II som ockuperar plats 12, är laget som startar den 32. omgången.

Penafiel analys

Penafiel har gjort 29 och släppt in 35, efter 31 spelade omgångar i Segunda Liga.

Penafiels tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 43,87% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen Penafiel – Marítimo 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Efter att ha vunnit 4 matcher på bortaplan jämfört med att spela matcher på hemmaplan som har gett dem resultaten 7 vinster, 5 förluster och 3 oavgjorda. Detta bevisar att laget är mycket starkare när de spelar på sin hemmaplan.

Bästa målskytt från Penafiel

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Gabriel Barbosa varit höjdpunkterna. Hjälpt Penafiel med 6 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Marítimo

Segunda Liga tabell

Marítimo kommer till denna match med 57 poäng, och är på 4. plats i Segunda Liga, efter ha vunnit 16 matcher totalt och förlust 6 gånger, totalt sett 9 oavgjorda.

I den 32. omgången, har laget en liten nackdel med 5 poäng jämfört med AVS som ligger straxt över på 3. plats.

Marítimo analys

Med en vinstrad på på 2 vinster i Segunda Liga, Marítimo är i en underbar form för tillfället och de få ses som faviter.

Inför den andra omgången förbereder sig Marítimo för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,42 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Segunda Liga.

Motståndare har vanligtvis inte så stor chans mot bortalaget Marítimo, med resultat på 9 vinster, 3 förluster och 3 oavgjorda i Segunda Liga.

Marítimo är ett mer offensivt lag än Penafiel, de har 3019 anfall mot 2784 för Penafiel, har gjort 47 mål. I jämförelse, Penafiel som har gjort 29 mål.

Bästa målgöraren för Marítimo

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Lucas. Har gjort mål 11 gånger den här säsongen och har hjälpt Marítimo att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

I korthet, ett mycket starkare lag Marítimo, bättre placerade i ligan, Det vinner nästan alltid och släpper inte in några mål, mot en oregelbunden Penafiel som har problem med att ställa om och kommer från en serie av balanserade insatser.

För tillfället, på Bet365, är oddsen för Both Teams To Score – No noterade till 1.8.

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Penafiel är Gabriel Barbosa, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Marítimo Lucas, han har gjort 11 mål.

Marítimo har släppt in 13 bortamål på 15 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Marítimo kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 0-0, något att tänka på.

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Med tanke på att Marítimo har ett snitt på 1,53 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 4,89 hörnor per match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,26 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Marítimo är ett mer aggressivt lag som fått 5 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Penafiel som fick bara rött kort 3 gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Penafiel – Marítimo speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Penafiel – Marítimo?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Penafiel – Marítimo?

Matchen kommer att spelas på Estádio Municipal 25 de Abril i Penafiel.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Segunda Liga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-0 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870291
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information