Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Paysandu – América Mineiro 05 juni 2024 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

serieb_brasil

Paysandu och América Mineiro är planerad att spelas på onsdag den 05 juni 2024, kl 00:30h (UTC), i den Serie B i Brazil, titta på speltipsen mellan Paysandu – América Mineiro 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Paysandu – América Mineiro kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio Leônidas Sodré de Castro, i Belém som har en kapacitet på 12000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Paysandu – América Mineiro 2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie B ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,14 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,09 det genomsnittliga målen denna säsong.

Paysandu senaste match

Paysandu fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Vila Nova i Copa Verde och resultatet blev 0-4.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset .

América Mineiro senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, América Mineiro, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Santos med slutresultet blev 2-1.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2.40).

Paysandu vs América Mineiro h2h

I en Serie B match den 2017-09-09, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 0-1 för América Mineiro.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

América Mineiro har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Paysandu är det tvärtom.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Paysandu

Serie B tabell

Paysandu har spelat in 5 poäng och ligger på 18. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 0 vinster, 2 förluster, plus 5 oavgjorda.

Inför den 8. omgången rankas lagen ovanför Guarani med en fördel på 1 poäng vilket är just under målramen på plats 19, och med 1 poäng mindre än Brusque som är på 17. plats.

Paysandu analys

När det har gått 7 omgångar så har Paysandu inte gjort så många mål. De har släppt in 7 mål och gjort totalt 4 mål.

Paysandu har haft problem med sin offensiv på sistone, med en hög andel matcher där de inte har lyckats göra mål och en brist på kvalitativa målchanser.

Med en upptagen schemalagd, Paysandu kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Paysandu och América Mineiro med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Paysandu

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Esli García Cordero som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Anfallaren har redan gjort mål 3 den här säsongen och har hjälpt Paysandu få positiva resultat vid fler tillfällen.

América Mineiro

Serie B tabell

América Mineiro har 15 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttning, med resultaten 4 vinster, 3 oavgjorda och 0 förluster.

América Mineiro analys

Med en vinstrad på på 2 vinster i Serie B, América Mineiro är i en underbar form för tillfället och de få ses som faviter.

Inför den andra omgången förbereder sig América Mineiro för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 5,14 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Serie B.

Bollinnehav över 50% ger vanligtvis lag en viss kontroll över dera motståndare. Av denna anledning har vanligtvis América Mineiro laget ett genomsnittligt bollinnehav på 61,71% för att försöka kontrollera matchen.

Eftersom América Mineiro har en resultatrad på 1 vinst, 0 förluster och 2 oavgjorda när de spelar borta i Serie B, det ger motståndarna små chanser att vinna matchen.

América Mineiro är ett mer offensivt lag än Paysandu, de har 890 anfall mot 681 för Paysandu, har gjort 12 mål. I jämförelse, Paysandu som har gjort 4 mål.

Bästa målgöraren för América Mineiro

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Fabinho. Har gjort mål 3 gånger den här säsongen och har hjälpt América Mineiro att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Paysandu är Esli García Cordero, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i América Mineiro Fabinho, han har gjort 3 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Spelet på under 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom América Mineiro har ett snitt på 1,67 mål per match när de spelar borta, med tanke på detta så märks det knappt att de spelar borta, det kan vara ett bra spel att ha i åtanke.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 5,43 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Spel på kort

Paysandu har ett snitt på 2,8 gula kort per match när det gått 7 omgångar, América Mineiro har ett snitt på 2,1. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,57 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Paysandu – América Mineiro speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Paysandu – América Mineiro?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 05 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Paysandu – América Mineiro?

Matchen kommer att spelas på Estádio Leônidas Sodré de Castro i Belém.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2017, och slutade med 0-1 resultat för América Mineiro.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19098798
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information