Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips PAS Giannina – Volos NFC 05 november 2023 | Topptipset tips för Super League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super League Greece

PAS Giannina och Volos NFC kommer att spela en match i Super League på måndagen den söndag 05 november 2023, titta på speltipsen mellan PAS Giannina – Volos NFC 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där PAS Giannina – Volos NFC kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio Zosimades, i Ioannina som har en kapacitet på 7652 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan PAS Giannina – Volos NFC 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Super League, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,35, nu är det ett snitt på 2,89 per match.

PAS Giannina senaste match

PAS Giannina kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Aris i Super League och slutade 2-0. Laget leddes av T. Staikos och de spelade med en 4-2-3-1 uppställning.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.45 visade det också.

Carles Soria misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Volos NFC senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Super League, Volos NFC, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Kifisia med slutresultet blev 2-1.

2.70 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

PAS Giannina vs Volos NFC h2h

Sista gången som dessa lag mötte varandra var för mindre än en månad sedan, den 2023-10-07. I Greek Cup 2023/2024 match, Volos NFC var segrare och slog motståndar laget med 1-2.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Volos NFC insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från PAS Giannina.

PAS Giannina

Super League tabell

Tyvärr så kommer PAS Giannina till spel i denna match med bara 5 poäng. Laget ligger på 13. plats i Super League, med en minus statistik på 1 vinst, 6 förluster, och 2 oavgjorda.

Detta betyder att i den 10. omgången har laget ingen fördel i relation till Volos NFC laget som är på den 14. plats.

När det kommer till formen, kommer laget från en serie med 5 förluster i Super League, vilket inte är ett bra omen inför nästa match.

PAS Giannina analys

Totalt efter 9 omgångar i Super League, så har PAS Giannina 16 insläppta mål och totalt 9 gjorda mål.

PAS Giannina har haft svårigheter med att göra mål i de senaste matcherna, vilket har resulterat i ett lågt antal gjorda mål och en hög förlustprocent.

PAS Gianninas genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 41,56%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match PAS Giannina – Volos NFC 2023/2024, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

PAS Giannina är mer offensiva än Volos NFC, som har 713 anfall mot 664 för Volos NFC, har gjort mål 9 gånger. I jämförelse, Volos NFC konvertera till mål 8 gånger.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. Marios Tsaousis presterade dåligt i lagets senaste match, mot Aris. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte PAS Giannina till vinst.

Bästa målskytt från PAS Giannina

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Pedro Conde. Har gjort mål 2 denna säsong och har hjälpt PAS Giannina till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Volos NFC

Super League tabell

Med 5 poäng vunna, är Volos NFC på 14. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 1 vinst mot 5 förluster plus 2 oavgjorda.

I den 10. omgången, har laget samma poäng jämfört med PAS Giannina som ligger straxt över på 13. plats.

Volos NFC analys

Efter 9 omgångar, har Volos NFC släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 17 mål än så länge och gjort 8 mål.

Volos NFC skjuter bara i genomsnitt 3,75 skott per match. Vilket inte är så bra och resulterar i att de inte brukar göra så många mål per match.

Med 1 mål per match har de en låg måleffektivitet. Med så låg effektivitet så kan det kosta dem segern när de spelar på bortaplan.

Facundo Bertoglio blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot Kifisia, var en nyckelspelare för Volos NFC.

Bästa målgöraren för Volos NFC

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Miloš Deletić som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 3 gånger i ligan och hjälpt Volos NFC undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Med tanke på att Volos NFC har ett snitt på 0,25 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 3,34 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Spel på kort

PAS Giannina har ett snitt på 2,9 gula kort per match när det gått 9 omgångar, Volos NFC har ett snitt på 2,4. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,89 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

PAS Giannina – Volos NFC speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan PAS Giannina – Volos NFC?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar PAS Giannina – Volos NFC?

Matchen kommer att spelas på Stadio Zosimades i Ioannina.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Greek Cup match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-2 resultat för Volos NFC.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18901739
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information