Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Parma – Venezia 03 februari 2024 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Italy Serie B

En Serie B match mellan Parma och Venezia kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 13:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Parma – Venezia 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Parma – Venezia kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio Ennio Tardini, i Parma som har en kapacitet på 27906 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Parma – Venezia 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Serie B, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,33, nu är det ett snitt på 2,56 per match.

Parma senaste match

Förra matchen spelades mot Modena i Serie B och slutade med 3-0. Då leddes laget av F. Pecchia, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. Parma har en förlust från förra omgången.

Oddset var 3.60 på att hemmalaget skulle förlora, matchen förväntades bli jämn.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Woyo Coulibaly hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Venezia senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Venezia, som använde en 4-4-2 uppställning mot Ternana med slutresultet blev 1-0.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.57.

Parma vs Venezia h2h

Senaste gången som Parma och Venezia möttes var i Serie B. Parma låg då på 1. plats och började med en 4-2-3-1 formation, medans Venezia, som låg på en 4. plats, använde sig av en 4-4-2 taktik.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en Serie B den 2023-10-07. Venezia var det laget som drog längsta strået och vann med 3-2.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Parma lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Venezia.

Parma

Serie B tabell

Parma har för närvarande 45 poäng och ligger på en 1. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttning, med resultat på 13 vinster, 6 oavgjorda och 3 förluster.

Detta betyder att i den 23. omgången har laget en fördel med 4 poäng i relation till Cremonese laget som är på den 2. plats.

Parma analys

Efter 22 omgångar har Parma en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 41 mål och släppt in 21 mål.

Parma laget kommer från en förlust i Serie B, och tränaren Fabio Pecchia vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Bästa målskytt från Parma

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Dennis Man. Anfallaren har redan gjort 9 mål i ligan, varit extremt viktig för Parma, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Venezia

Serie B tabell

Venezia har 41 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 12 vinster, 5 oavgjorda och 5 förluster.

Med samma poäng som Cremonese som ockuperar plats 2, laget kommer att kämpa för en bättre placering i 23. omgången.

Venezia analys

Venezia är efter 22 omgångar på en positiv målskillnad. De har mäktat med 39 mål framåt och 27 har de släppt in.

Det är ett top 5-lag i Serie B som vill hålla sig till bra insatser!

Lag har vanligtvis en viss kontroll över deras motståndare med ett bollinnehav på över 50%. Därför försöker Venezia laget vanligtvis kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 54,41%.

Bästa målgöraren för Venezia

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Joel Pohjanpalo som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 8 gånger i ligan och hjälpt Venezia undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Parma är Dennis Man, som redan har gjort 9 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Venezia Joel Pohjanpalo, han har gjort 8 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att Venezia har ett snitt på 1,3 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom Venezia inte släpper in några mål på bortaplan.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 5,38 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,86 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 3. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Parma – Venezia speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Parma – Venezia?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Parma – Venezia?

Matchen kommer att spelas på Stadio Ennio Tardini i Parma.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 3-2 resultat för Venezia.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18885911
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information