Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Parma – Cremonese 05 maj 2024 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Italy Serie B

Parma och Cremonese kommer att spela en match i Serie B på måndagen den söndag 05 maj 2024, kl 13:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Parma – Cremonese 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Parma – Cremonese kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio Ennio Tardini, i Parma som har en kapacitet på 27906 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Parma – Cremonese 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Serie B, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,33, nu är det ett snitt på 2,52 per match.

Parma senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Parma har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av F. Pecchia och Matchen spelades mot Bari 1908 i Serie B och slutade med 1-1.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.30.

Parma stod för en blek insats men en av spelarna som kom upp i normal nivå var Ange-Yoan Bonny. Med en bra insats och bra passningar, var hans insats var viktig för laget så att de inte skulle förlora matchen.

Cremonese senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Cremonese, som använde en 3-5-1-1 uppställning mot Pisa med slutresultet blev 2-1.

2.15 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Parma vs Cremonese h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Cremonese på en 10. plats i Serie B och Parma på en 1. plats. Cremonese startar med en 3-5-2 uppställning, medans Parma mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

I en Serie B match den 2023-10-01, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-2 för Parma.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

M. Gualtieri kommer att vara ansvarig för denna fotbollsmatch, medans A. Severino och M. Ceolin kommer att assistera honom.

Parma

Serie B tabell

Parma har för närvarande 74 poäng och ligger på en 1. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttning, med resultat på 21 vinster, 11 oavgjorda och 4 förluster.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 3 poäng in den 37. omgången, med Como som jagar de andra på en 2. plats.

Parma analys

Parma har efter 36 omgångar en positiv målskillnad. De har totalt 64 gjorda mål och släppt in 33 stycken.

Medan de vunnit 10 matcher som bortalag, detta lag bevisar att det finns något som kallas för hemmaplansfördel med ett resultat på 11 vinster, 1 förlust och 6 oavgjorda.

Parma är mer offensiva än Cremonese, som har 4052 anfall mot 3876 för Cremonese, har gjort mål 64 gånger. I jämförelse, Cremonese konvertera till mål 46 gånger.

Bästa målskytt från Parma

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Dennis Man. Anfallaren har gjort mål 11 i ligan och hjälpt Parma att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Cremonese

Serie B tabell

Cremonese har 63 poäng och ligger på 4. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 18 vinster, 9 oavgjorda och 9 förluster.

Detta betyder, i den 37. omgången, har laget en fördel på 3 poäng, och Catanzaro laget är precis bakom på en 5. plats.

Cremonese analys

Det är ett top 5-lag i Serie B som vill hålla sig till bra insatser!

Bollinnehav över 50% gör det möjligt för lag att ha en viss kontroll över sina motståndare. Detta är varför Cremonese laget försöker att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 56,36% för att kontrollera matchen.

Vanligtvis har motståndarlaget små chanser att besegra Cremonese när de spelar borta, som har resultat på 10 vinster, 4 förluster, and 4 oavgjorda i Serie B.

Bästa målgöraren för Cremonese

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Massimo Coda som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 15 gånger i ligan och hjälpt Cremonese undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Parma är Dennis Man, som redan har gjort 11 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Cremonese Massimo Coda, han har gjort 15 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att Cremonese har ett snitt på 1,28 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom Cremonese inte släpper in några mål på bortaplan.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 5,62 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,58 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Cremonese är ett mer aggressivt lag som fått 7 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Parma som fick bara rött kort 4 gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Parma – Cremonese speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Parma – Cremonese?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Parma – Cremonese?

Matchen kommer att spelas på Stadio Ennio Tardini i Parma.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-2 resultat för Parma.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18886051
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information