Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Palermo – Ascoli 05 maj 2024 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Italy Serie B

Palermo och Ascoli är planerad att spelas på söndag den 05 maj 2024, kl 13:00h (UTC), i den Serie B i Italy, titta på speltipsen mellan Palermo – Ascoli 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Palermo – Ascoli kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Stadio Renzo Barbera, i Palermo som har en kapacitet på 36349 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Palermo – Ascoli 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Serie B, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,33, nu är det ett snitt på 2,52 per match.

Palermo senaste match

I sista matchen spelade de med en 3-5-2 uppställning. Palermo har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av M. Mignani och Matchen spelades mot Spezia i Serie B och slutade med 1-0.

En ganska jämn match väntades, med oddet 1.95 på att hemmalaget skulle förlora.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Salim Diakité hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Ascoli senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Ascoli, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot Cosenza med slutresultet blev 0-1.

Matchen förväntades bli en jämn historia, 3.50 var oddset på att hemmalaget skulle förlora.

Palermo vs Ascoli h2h

Senaste gången som Palermo och Ascoli möttes var i Serie B. Palermo låg då på 5. plats och började med en 4-3-3 formation, medans Ascoli, som låg på en 14. plats, använde sig av en 4-2-3-1 taktik.

I en Serie B match den 2023-09-16, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 0-1 för Palermo.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Ascoli har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Palermo är det tvärtom.

M. Di Bello kommer att vara domare i denna fotbollsmatch medans M. Ceccon och M. Politi assisterar honom.

Palermo

Serie B tabell

Palermo har för närvarande 52 poäng och ligger på en 6. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttnings slutspel, med resultat på 14 vinster, 10 oavgjorda och 12 förluster.

Vilket betyder att i 37. omgången, har laget över Sampdoria som ligger på plats 7, en fördel med 3 poäng.

Palermo analys

När det har spelats 36 omgångar i Serie B, har Palermo totalt 59 gjorda mål och 51 insläppta mål.

Palermo laget kommer till denna match med en rad 2 förluster i Serie B som har påverkat lagets moral.

Spela på hemmaplan visar sig vara till fördel för detta lag, vilket deras statistik visar 8 vinster, 7 förluster och 3 oavgjorda. Spelet på bortaplan däremot har bara gett vinst i 6 matcher.

Bästa målskytt från Palermo

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Matteo Brunori varit höjdpunkterna. Hjälpt Palermo med 16 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Det ska noteras att 6 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historisk data Palermo

Palermo laget är ett av de stora namnen i sporten, med 4 titlar vunna i ligans historia. Deras erfarenhet kommer att påverka utgången för slutresultatet i matchen och det skulle inte vara första gången som laget lyckas att överaska sina motståndare med en vinst när de har dålig form.

Ascoli

Serie B tabell

Ascoli har 37 poäng och ligger på 16. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Nedflyttnings slutspel, med resultaten 8 vinster, 13 oavgjorda och 15 förluster.

Vilket betyder att i 37. omgången, har laget över Ternana som ligger på plats 17, ingen fördel.

Ascoli analys

34 gjorda mål och 39 insläppta, så ser det ut för Ascoli efter 36 omgångar.

Med 0,94 mål per match har de en låg måleffektivitet. Med så låg effektivitet så kan det kosta dem segern när de spelar på bortaplan.

Bästa målgöraren för Ascoli

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Pedro Mendes som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 11 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Ascoli har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 4 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Palermo är Matteo Brunori, som redan har gjort 16 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Ascoli Pedro Mendes, han har gjort 11 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Spelmarknaden för mindre än 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Ascoli har ett snitt på 0,94 mål per match när de spelar på bortaplan. Detta alternativ är att överväga då Ascoli oftast inte släpper in några mål på bortaplan.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 4,64 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Spel på kort

Palermo har ett snitt på 2,1 gula kort per match när det gått 36 omgångar, Ascoli har ett snitt på 2,8. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,03 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Ascoli är ett mer aggressivt lag som fått 10 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Palermo som fick bara rött kort 4 gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Palermo – Ascoli speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Palermo – Ascoli?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Palermo – Ascoli?

Matchen kommer att spelas på Stadio Renzo Barbera i Palermo.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-1 resultat för Palermo.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18886050
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information