Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Paderborn – Nürnberg 11 november 2023 | Topptipset tips för 2. Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

2_liga_bundesliga

En 2. Bundesliga match mellan Paderborn och Nürnberg kommer att spelas på lördag den 11 november 2023, titta på speltipsen mellan Paderborn – Nürnberg 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Paderborn – Nürnberg kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Benteler-Arena, i Paderborn som har en kapacitet på 15000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Paderborn – Nürnberg 2023/2024

I den nuvarande upplagan av 2. Bundesliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,94, nu är det ett snitt på 3,13 per match.

Paderborn senaste match

Paderborn fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Karlsruher SC i 2. Bundesliga och resultatet blev 0-3. De ställde upp med en 3-4-2-1 uppställning och leddes av L. Kwasniok.

Det går att räkna med en jämn match, det visar sig på oddset på hemmalaget, vilket är 3.10.

Trots vinsten, så gjorde laget inte en bra insats. En av de få spelarna som stack ut var Sirlord Conteh, som gjorde det bra i flera avgörande moment och var en viktig spelare i vinsten för Paderborn.

Nürnberg senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i 2. Bundesliga, Nürnberg, som använde en 4-3-3 uppställning mot Schalke 04 med slutresultet blev 1-2.

3.20 var oddset på att hemmalaget skulle förlora, det visar att det skulle bli en jämn match.

Paderborn vs Nürnberg h2h

Senaste gången som Nürnberg och Paderborn möttes var i 2. Bundesliga. Nürnberg låg då på 15. plats och började med en 4-5-1 formation, medans Paderborn, som låg på en 5. plats, använde sig av en 3-4-2-1 taktik.

Säsongen 2022/2023 möttes dessa lag i en 2. Bundesliga den 2023-05-28. Nürnberg var det laget som drog längsta strået och vann med 0-1.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Nyfikenhet på tidigare spel

De två lagen har haft väldigt annorlunda resultat i deras senaste matcher. Medans Paderborn vann i en match som inte väntades vara så lätt, mot Karlsruher SC, Nürnberg förlorade i en match mot Schalke 04. Låt oss se hur detta tidigare resultat kan påverka lagens moral inför den här matchen.

Det är viktigt att tänka på att en stor del av deras prestation beror på Sirlord Conteh, som gjorde en briljant insats och var en starkt bidragande orsak till att laget vann.

Paderborn

2. Bundesliga tabell

Hemmalaget ligger på 9. plats i ligan med 18 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 5 vinster, 4 förluster och, 3 oavgjorda.

Inför den 13. omgången rankas lagen ovanför Elversberg med samma poäng vilket är just under målramen på plats 10, och med samma poäng som Wehen Wiesbaden som är på 8. plats.

Paderborn som är placerade i mitten av ligatabellen i den 2. Bundesliga utan några ambitioner att nå högre eller några nedflyttning problem kommer att dra nytta av hemmaplan för att segra.

Paderborn analys

Just nu i 2. Bundesliga, har Paderborn gjort 20 och släppt in 20, efter 12 omgångar.

Paderborn är mer offensiva än Nürnberg, som har 1143 anfall mot 1128 för Nürnberg, har gjort mål 20 gånger. I jämförelse, Nürnberg konvertera till mål 19 gånger.

Med en upptagen schemalagd, Paderborn kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Paderborn och Nürnberg med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Paderborn

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Florent Muslija. Paderborn har mittfältare att tacka för några av deras vinster, han har gjort 6 mål denna säsong.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Nürnberg

2. Bundesliga tabell

Nürnberg kommer till denna match med 18 poäng, och är på 11. plats i 2. Bundesliga, efter ha vunnit 5 matcher totalt och förlust 4 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

Laget har ingen nackdel mot Elversberg som ligger på plats 10 i den 13. omgången och har samma antal poäng.

Nürnberg analys

Med en upptagen schemalagd, Nürnberg kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Paderborn och Nürnberg med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Nürnberg

Can Yılmaz Uzun har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 5 mål gjorda i ligan, har mittfältare varit väldigt viktig för att leda Nürnberg till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Paderborn är Florent Muslija, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Nürnberg Can Yılmaz Uzun, han har gjort 5 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att Nürnberg har ett snitt på 1,5 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom Nürnberg inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 5,34 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Nürnberg är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,42 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Nürnberg i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,58 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Nürnberg är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Paderborn som fick bara rött kort en gång. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Paderborn – Nürnberg speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Paderborn – Nürnberg?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Paderborn – Nürnberg?

Matchen kommer att spelas på Benteler-Arena i Paderborn.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en 2. Bundesliga match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 0-1 resultat för Nürnberg.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18862995
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information