Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Olympiakos Piraeus – Aris 03 april 2024 | Topptipset tips för Super League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super League Greece

Matchen mellan Olympiakos Piraeus och Aris i Super League, Greece kommer att spelas på onsdag den 03 april 2024, kl 16:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Olympiakos Piraeus – Aris 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Olympiakos Piraeus – Aris kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Stadio Georgios Karaiskáki, i Piraeus som har en kapacitet på 32115 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Olympiakos Piraeus – Aris 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Super League, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,35, nu är det ett snitt på 2,97 per match.

Olympiakos Piraeus senaste match

Olympiakos Piraeus kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Panathinaikos i Super League och slutade 1-3. Laget leddes av J. Mendilibar Etxebarria och de spelade med en 4-2-2-2 uppställning.

Oddset på 3.60 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Rodinei misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Aris senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Super League, Aris, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot PAOK med slutresultet blev 0-1.

I denna match fick vi se en riktig skräll!! Med oddset på 8.50 visade verkligen vilka underdogs dem var.

Olympiakos Piraeus vs Aris h2h

Aris var på en 5. plats i Super League medans Olympiakos Piraeus var på en 4. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Aris börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Olympiakos Piraeus använde i den matchen.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super League match den 2024-01-21, hänvisar till säsongen 2023/2024, vilket slutade med en vinst för Olympiakos Piraeus med 1-2.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Olympiakos Piraeus lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Aris.

Olympiakos Piraeus

Olympiakos Piraeus har för närvarande 57 poäng och ligger på en 3. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Championship Round, med resultat på 18 vinster, 3 oavgjorda och 5 förluster.

Detta betyder, i den 3. omgången, har laget en fördel på 1 poäng, och Panathinaikos laget är precis bakom på en 4. plats.

Olympiakos Piraeus analys

Olympiakos Piraeus som spelar i Super League, efter 2 spelade omgångar, har de gjort 58 mål och 21 insläppta mål.

Olympiakos Piraeus laget kommer från en förlust i Super League, och tränaren José Luis Mendilibar Etxebarria vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

När vi närmar oss den andra omgången är Olympiakos Piraeus redo för ännu en spännande match. I det första spelet hade laget 6 skott på mål, vilket ger en inblick i deras offensiva potential. Denna statistik lägger till en känsla av förväntan inför den kommande matchen, där vi väntar på att se hur Olympiakos Piraeus kommer att navigera sina offensiva strategier i detta möte.

Lag som har över 50% bollinnehav har oftast viss kontroll över sina motståndare. Med detta i åtanke, försöker Olympiakos Piraeus laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 60,96% för att kontrollera spelet.

Samtidigt som man har vunnit 8 matcher spela på bortaplan, detta lag vet verkligen hur de ska dra fördel av deras hemmaplan med 10 vinster, 3 förluster och 0 oavgjorda.

Olympiakos Piraeus är mer offensiva än Aris, som har 3165 anfall mot 2624 för Aris, har gjort mål 58 gånger. I jämförelse, Aris konvertera till mål 39 gånger.

Bästa målskytt från Olympiakos Piraeus

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Ayoub El Kaabi. Har gjort mål 15 denna säsong och har hjälpt Olympiakos Piraeus till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 4 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historisk data Olympiakos Piraeus

Olympiakos Piraeus laget är ett av de stora namnen i sporten, med 47 titlar vunna i ligans historia. Deras erfarenhet kommer att påverka utgången för slutresultatet i matchen och det skulle inte vara första gången som laget lyckas att överaska sina motståndare med en vinst när de har dålig form.

Aris

Aris har 42 poäng och ligger på 5. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 12 vinster, 6 oavgjorda och 8 förluster.

Detta betyder, i den 3. omgången, har laget en fördel på 8 poäng, och Lamia laget är precis bakom på en 6. plats.

Aris analys

Aris är efter 2 omgångar på en positiv målskillnad. De har mäktat med 39 mål framåt och 29 har de släppt in.

Aris har lagt ner några bra prestationer på senaste tiden, med 2 vinster och 2 oavgjorda matcher i deras senaste 5 matcher. De behöver fortsätta arbeta hårt och bygga vidare på sina senaste framgångar om de vill bibehålla sin form och utmana om den bästa möjliga positionen.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Super League.

Birger Verstraete har inte anpassat sig så bra till sitt lag än. Han hade ytterligare en dålig insats i Aris senaste match, mot PAOK. I matchen misslyckades mittfältaren att vara effektiv och bidrog inte med så mycket. Trots de höga förväntningarna som han hade på sig så börjar hans prestationer att bekymra.

Bästa målgöraren för Aris

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Loren Morón. Har gjort mål 15 gånger den här säsongen och har hjälpt Aris att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 5 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Olympiakos Piraeus är Ayoub El Kaabi, som redan har gjort 15 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Aris Loren Morón, han har gjort 15 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att Aris har ett snitt på 1,15 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom Aris inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 5,02 hörnor.

Olympiakos Piraeus är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Olympiakos Piraeus i denna match.

Spel på kort

Olympiakos Piraeus har ett snitt på 19 gula kort per match när det gått 2 omgångar, Aris har ett snitt på 19,7. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 58 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Olympiakos Piraeus – Aris speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Olympiakos Piraeus – Aris?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 03 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar Olympiakos Piraeus – Aris?

Matchen kommer att spelas på Stadio Georgios Karaiskáki i Piraeus.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super League match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-2 resultat för Olympiakos Piraeus.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19098359
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information