Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips OH Leuven – Westerlo 04 november 2023 | Topptipset tips för Pro League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Pro League Belgium

Matchen mellan OH Leuven och Westerlo i Pro League, Belgium kommer att spelas på lördag den 04 november 2023, titta på speltipsen mellan OH Leuven – Westerlo 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där OH Leuven – Westerlo kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion King Power at Den Dreef Stadion, i Heverlee som har en kapacitet på 12500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan OH Leuven – Westerlo 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Pro League än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,06 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,88 mål per spelad match.

OH Leuven senaste match

OH Leuven fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Anderlecht i Pro League och resultatet blev 5-1. De ställde upp med en 3-4-2-1 uppställning och leddes av M. Brys.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.45.

Florian Miguel hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

Westerlo senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Pro League, Westerlo, som använde en 4-4-2 uppställning mot Union Saint-Gilloise med slutresultet blev 1-3.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.53 visade det också.

OH Leuven vs Westerlo h2h

Westerlo var på en 7. plats i Pro League medans OH Leuven var på en 9. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Westerlo börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som OH Leuven använde i den matchen.

I en Pro League match den 2023-01-13, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-2 för OH Leuven.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

OH Leuven lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Westerlo.

OH Leuven

Pro League tabell

Tyvärr så kommer OH Leuven till spel i denna match med bara 12 poäng. Laget ligger på 13. plats i Pro League, med en minus statistik på 3 vinster, 6 förluster, och 3 oavgjorda.

Inför den 13. omgången, har laget en fördel på 1 poäng över Mechelen som ligger precis under, på 14. plats och med 1 poäng mindre än RWDM som ligger på 12. plats.

OH Leuven laget kommer från en förlust i Pro League, och tränaren Marc Brys vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

OH Leuven analys

Efter 12 omgångar i Pro League, släppt in 24 och gjort 19 mål.

OH Leuvens genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 45,67%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match OH Leuven – Westerlo 2023/2024, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Bästa målskytt från OH Leuven

Hamza Mendyl har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Försvarare har redan gjort mål 3 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som OH Leuven har fått med sig i flera matcher.

Westerlo

Pro League tabell

Med 7 poäng vunna, är Westerlo på 16. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 1 vinst mot 7 förluster plus 4 oavgjorda.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot Kortrijk som ligger på plats 15 i den 13. omgången.

Westerlo analys

Bästa målgöraren för Westerlo

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Lucas Stassin som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 4 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Westerlo har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i OH Leuven är Hamza Mendyl, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Westerlo Lucas Stassin, han har gjort 4 mål.

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Spelmarknaden för mindre än 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Westerlo har ett snitt på 1,33 mål per match när de spelar på bortaplan. Detta alternativ är att överväga då Westerlo oftast inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,46 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,08 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

OH Leuven – Westerlo speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan OH Leuven – Westerlo?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar OH Leuven – Westerlo?

Matchen kommer att spelas på King Power at Den Dreef Stadion i Heverlee.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Pro League match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-2 resultat för OH Leuven.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18848133
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information