Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips OH Leuven – Standard Liège 05 maj 2024 | Topptipset tips för Pro League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Pro League Belgium

OH Leuven och Standard Liège kommer att spela en match i Pro League på måndagen den söndag 05 maj 2024, kl 14:00h (UTC), titta på speltipsen mellan OH Leuven – Standard Liège 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där OH Leuven – Standard Liège kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion King Power at Den Dreef Stadion, i Heverlee som har en kapacitet på 12500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan OH Leuven – Standard Liège 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Pro League än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,06 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,82 mål per spelad match.

OH Leuven senaste match

OH Leuven kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Mechelen i Pro League och slutade 3-0. Laget leddes av Ó. García Junyent och de spelade med en 3-4-1-2 uppställning.

Oddset på 2.15 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Franco Russo misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Standard Liège senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Pro League, Standard Liège, som använde en 3-1-4-2 uppställning mot Sint-Truiden med slutresultet blev 1-1.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.80.

OH Leuven vs Standard Liège h2h

Senast dessa lag möttes i Pro League, i låg OH Leuven på en 5. plats medans Standard Liège var på en 4. plats. OH Leuven började med en 3-4-1-2 uppställning medans Standard Liège startade med en 3-5-2 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var för en dryg månad sedan! Matchen spelades i Pro League 2023/2024, på 2024-04-06. Då blev resultatet oavgjort, 0-0.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

OH Leuven laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Standard Liège laget har haft.

OH Leuven

OH Leuven har för närvarande 29 poäng och ligger på en 12. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för UEFA Conference League Play-offs, med resultat på 7 vinster, 8 oavgjorda och 15 förluster.

Vilket betyder att i 7. omgången, har laget över Sporting Charleroi som ligger på plats 13, ingen fördel.

OH Leuven analys

Just nu i Pro League, har OH Leuven gjort 34 och släppt in 47, efter 6 omgångar.

Med ett bollinnehav på 43,9% så brukar inte OH Leuvens styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen OH Leuven – Standard Liège 2023/2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. Franco Russo presterade dåligt i lagets senaste match, mot Mechelen. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte OH Leuven till vinst.

Bästa målskytt från OH Leuven

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Youssef Maziz. OH Leuven har mittfältare att tacka för några av deras vinster, han har gjort 6 mål denna säsong.

Standard Liège

Standard Liège har 34 poäng och ligger på 10. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Conference League Play-offs, med resultaten 8 vinster, 10 oavgjorda och 12 förluster.

Detta betyder, i den 7. omgången, har laget en fördel på 4 poäng, och Westerlo laget är precis bakom på en 11. plats.

Standard Liège analys

Inför den andra omgången förbereder sig Standard Liège för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 3,9 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Kamal Sowah blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot Sint-Truiden, var en nyckelspelare för Standard Liège.

Bästa målgöraren för Standard Liège

Wilfried Kanga har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 12 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Standard Liège till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i OH Leuven är Youssef Maziz, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Standard Liège Wilfried Kanga, han har gjort 12 mål.

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Med tanke på att Standard Liège har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 4,82 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 22 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Standard Liège är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för OH Leuven som fick bara rött kort två gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

OH Leuven – Standard Liège speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan OH Leuven – Standard Liège?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar OH Leuven – Standard Liège?

Matchen kommer att spelas på King Power at Den Dreef Stadion i Heverlee.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Pro League match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-0 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19103913
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information