Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Novorizontino – Santos 08 juni 2024 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

serieb_brasil

Novorizontino och Santos är planerad att spelas på lördag den 08 juni 2024, kl 00:00h (UTC), i den Serie B i Brazil, titta på speltipsen mellan Novorizontino – Santos 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Novorizontino – Santos kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio Dr. Jorge Ismael de Biasi, i Novo Horizonte som har en kapacitet på 16000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Novorizontino – Santos 2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie B ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,18 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,09 det genomsnittliga målen denna säsong.

Novorizontino senaste match

I sista matchen spelade de med en 5-3-2 uppställning. Novorizontino har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av E. Baptista och Matchen spelades mot Brusque i Serie B och slutade med 0-0.

Det var ett odds på 3.80 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Novorizontino kom inte upp i normal nivå utan stod för en blek insats. Paulo Vitor stod för en bra insats med sina passningar så åg han till att dem inte förlorade matchen.

Santos senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Santos, som använde en 4-4-2 uppställning mot Botafogo SP med slutresultet blev 1-2.

Favoritskapet låg på dem men de lyckades ändån förlora matchen, oddset på att de skulle förlora var 8.50.

Novorizontino vs Santos h2h

Senast dessa lag mötte varandra var i en Paulista A1 match den 2024-02-18 2024, resulterade i en vinst för Novorizontino med 1-2.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Santos insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Novorizontino.

Lag med deras unika styrka och mål.

Novorizontino

Serie B tabell

Hemmalaget ligger på 11. plats i ligan med 11 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 3 vinster, 3 förluster och, 2 oavgjorda.

Inför den 9. omgången, har laget samma poäng till Vila Nova som ligger strax ovanför på 10. plats.

Placerade i mitten av tabellen in den Serie B, har Novorizontino inga högre ambitioner eller nedflyttningsproblem. Fastän detta kommer laget att ta nytta av sin hemmafördel för att vinna.

Novorizontino analys

Novorizontino har gjort 7 och släppt in 9, efter 8 spelade omgångar i Serie B.

Novorizontino verkar använda en taktisk approach i sitt defensiva spel, eftersom de har tilldelats ett högt antal fouls i de senaste matcherna, över ligagenomsnittet. Trots detta har de dock endast tilldelats ett lågt antal gula kort, under ligagenomsnittet på 5,56. Detta tyder på att Novorizontino begår fouls på strategiska områden av planen, med målet att störa motståndarens anfallsspel och förhindra dem från att bygga upp momentum.

De senaste matcherna har visat att Novorizontino har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

Så här långt i liga så är inte dens det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 47,5%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Novorizontino – Santos 2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Rodrigo Soares är allt mer framträdande för laget, en försvarare som kom inför den här säsongen, gjorde ännu en bra match senast. I matchen mot Brusque var han väldigt tongivande, utstrålade säkerhet och visar att han verkligen har anpassat sig till sin nya klubb.

Bästa målskytt från Novorizontino

César Martins har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Försvarare har redan gjort mål 2 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Novorizontino har fått med sig i flera matcher.

Santos

Serie B tabell

Santos har 15 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttning, med resultaten 5 vinster, 0 oavgjorda och 3 förluster.

Vilket betyder att i 9. omgången, har laget över Ceará som ligger på plats 4, ingen fördel.

Santos analys

Santos är efter 8 omgångar på en positiv målskillnad. De har mäktat med 16 mål framåt och 7 har de släppt in.

Inför den andra omgången förbereder sig Santos för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 5 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Serie B.

Santos är ett mer offensivt lag än Novorizontino, de har 792 anfall mot 753 för Novorizontino, har gjort 16 mål. I jämförelse, Novorizontino som har gjort 7 mål.

Gabriel Brazão, värvades inför denna säsong. han har fortfarande svårigheter att anpassa sig till sin nya klubb. I den sista matchen t ex blev detta väldigt tydligt. Han kunde inte prestera bra och drog ner Santos i jakten på seger mot Botafogo SP.

Bästa målgöraren för Santos

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Giuliano. Har gjort mål 3 gånger den här säsongen och har hjälpt Santos att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Novorizontino 0,67 och bortalaget Santos 1,25 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 5,56 hörnor per match.

Santos är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Santos i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,12 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Novorizontino – Santos speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Novorizontino – Santos?

Matchen kommer att spelas på lördag den 08 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Novorizontino – Santos?

Matchen kommer att spelas på Estádio Dr. Jorge Ismael de Biasi i Novo Horizonte.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Paulista A1 match, i säsongen 2024, och slutade med 1-2 resultat för Novorizontino.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19098803
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information