Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Nõmme United – Paide 12 maj 2024 | Topptipset tips för Meistriliiga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Meistriliiga_Estonia

En Meistriliiga match mellan Nõmme United och Paide kommer att spelas på söndag den 12 maj 2024, kl 16:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Nõmme United – Paide 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Nõmme United – Paide kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion EJL TNTK Staadion, i Tallinn som har en kapacitet på 500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Nõmme United – Paide 2024

I den nuvarande upplagan av Meistriliiga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,54, nu är det ett snitt på 3,1 per match.

Nõmme United senaste match

Nõmme United kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot Kuressaare i Meistriliiga och slutade 1-1.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.60.

Paide senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Estonian Cup, Paide mötte Nõmme Kalju lag, och resultatet slutade med 3-1.

2.05 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Nõmme United vs Paide h2h

Den 2024-03-10 2024 i Meistriliiga möttes lagen och slutade med en vinst för Paide med 3-1.

Paide har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Nõmme United.

Lag med deras unika styrka och mål.

Nõmme United

Meistriliiga tabell

Nõmme United har spelat in 5 poäng och ligger på 10. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 1 vinst, 6 förluster, plus 2 oavgjorda.

Trans ligger strax ovanför på en 9. plats i den 10. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 1 poäng.

Nõmme United som är placerade i mitten av ligatabellen i den Meistriliiga utan några ambitioner att nå högre eller några nedflyttning beskymmer kommer att dra nytta av hemmaplan för att vinna.

Nõmme United analys

Än så länge har Nõmme United gjort 5 mål och släppt in 15 mål. Detta efter 9 omgångar.

De senaste matcherna har avslöjat att Nõmme United har svårt att göra mål, vilket kan bero på deras ineffektivitet i att skapa målchanser.

Nõmme Uniteds är inte det laget som brukar styra sina matcher, med ett genomsnittligt bollinnehav i ligan på 45%. I matchen Nõmme United – Paide 2024 hoppas fansen på mer bollinnehav och att de gör ett par mål.

Paide

Meistriliiga tabell

Paide har 19 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Conference Leauge kval, med resultaten 6 vinster, 1 oavgjort och 4 förluster.

Vilket betyder att i 10. omgången, har laget över Flora som ligger på plats 4, ingen fördel.

Paide analys

Inför den andra omgången förbereder sig Paide för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 7,45 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Det är ett top 5-lag i Meistriliiga som vill hålla sig till bra insatser!

Lag har vanligtvis en viss kontroll över deras motståndare med ett bollinnehav på över 50%. Därför försöker Paide laget vanligtvis kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 57,82%.

Paide är ett mer offensivt lag än Nõmme United, de har 1110 anfall mot 602 för Nõmme United, har gjort 18 mål. I jämförelse, Nõmme United som har gjort 5 mål.

Bästa målgöraren för Paide

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Robi Saarma. Anfallaren har gjort mål 8 gånger den här säsongen och har hjälpt Paide att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Nõmme United 0,75 och bortalaget Paide 1,33 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 5,06 hörnor per match.

Paide är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7,45 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Paide i denna match.

Spel på kort

Nõmme United har ett snitt på 2,3 gula kort per match när det gått 9 omgångar, Paide har ett snitt på 2,8. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,67 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Nõmme United – Paide speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Nõmme United – Paide?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Nõmme United – Paide?

Matchen kommer att spelas på EJL TNTK Staadion i Tallinn.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Meistriliiga match, i säsongen 2024, och slutade med 3-1 resultat för Paide.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19070720
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information