Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Newry City AFC – Linfield 04 november 2023 | Topptipset tips för Premiership

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Premiership Northern Ireland

Newry City AFC och Linfield kommer att spela en match i Premiership på måndagen den lördag 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Newry City AFC – Linfield 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Newry City AFC – Linfield kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion The Showgrounds, i Newry som har en kapacitet på 7949 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Newry City AFC – Linfield 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Premiership, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,84, nu är det ett snitt på 3,17 per match.

Newry City AFC senaste match

Förra matchen spelades mot Larne i Premiership och slutade med 1-2. Newry City AFC har en förlust från förra omgången.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.20.

Linfield senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Premiership, Linfield mötte Loughgall lag, och resultatet slutade med 5-1.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.14.

Newry City AFC vs Linfield h2h

Den 2023-09-30 2023/2024 i Premiership möttes lagen och slutade med en vinst för Linfield med 6-1.

Linfield insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Newry City AFC.

Lag med deras unika styrka och mål.

Newry City AFC

Premiership tabell

Newry City AFC har 10 poäng och är på 11. plats i Premiership i Northern Ireland. Balansen mellan vinster och förluster är inte gynsam, med 10 förluster, 3 vinster och 1 oavgjort.

Laget har samma poäng som Glenavon som ockuperar plats 10, är laget som startar den 15. omgången.

Med inga ambitioner att nå högre och inga nedflyttning problem, kommer Newry City AFC som ligger i mitten av tabellen i Premiership i Northern Ireland, kommer att nyttja sig av hemma favören för att försöka få till en vinst.

Newry City AFC laget kommer till denna match med en rad 3 förluster i Premiership som har påverkat lagets moral.

Newry City AFC analys

Newry City AFC som spelar i Premiership, efter 14 spelade omgångar, har de gjort 15 mål och 37 insläppta mål.

Newry City AFCs är inte det laget som brukar styra sina matcher, med ett genomsnittligt bollinnehav i ligan på 44,21%. I matchen Newry City AFC – Linfield 2023/2024 hoppas fansen på mer bollinnehav och att de gör ett par mål.

Bästa målskytt från Newry City AFC

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Adam Salley. Newry City AFC har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 5 mål denna säsong.

Linfield

Premiership tabell

Linfield har 37 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 12 vinster, 1 oavgjort och 1 förlust.

Linfield analys

Linfield är efter 14 omgångar på en positiv målskillnad. De har mäktat med 36 mål framåt och 14 har de släppt in.

6 är antalet genomsnittliga skott på mål som Linfield brukar skjuta per match. De är offensiva råder det inga tvivel om och givetvis ökas deras chanser till vinst.

Linfield är alltid en kandidat förtiteln, att de ligger på första plats i Premiership visar det.

Linfield laget försöker vanligtvis att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 54,64%. Lag med bollinnehav på över 50% har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare.

Borta brukar inte Linfield vanligtvis ge motståndarna mycket chans, med reslutaten 6 vinster, 1 förlust och 0 oavgjorda i Premiership.

Efter 5 vinster för Linfield i Premiership, får dem ses till att vara favoriter.

Med en vinstrad på 5 vinster i Premiership, Linfield kommer att försöka att få till ett bra resultat i denna mtach trotts att man spelar på bortaplan, främst för att Linfield bara förlorat en gång i 7 matcher.

Linfield är ett mer offensivt lag än Newry City AFC, de har 1349 anfall mot 1238 för Newry City AFC, har gjort 36 mål. I jämförelse, så har Newry City AFC gjort 15 mål.

Bästa målgöraren för Linfield

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Chris McKee som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 8 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Linfield har nått i flera matcher.

Intressanta fakta om spelet

Med Linfield som skryter med en obesegrad rekord i sina senaste möten mot Newry City AFC, är alla ögon på dem för att behålla sitt dominans på planen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Newry City AFC är Adam Salley, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Linfield Chris McKee, han har gjort 8 mål.

Linfield har släppt in 6 bortamål på 7 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Linfield kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 6-1, något att tänka på.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Linfield har ett snitt på 1,71 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Speltips med handikapp

Det är uppenbart att Linfield är stora favoriter i denna match. Skillnaden mellan lagen är stor, och det borde spegla slutresultatet. Därför kan en bra satsning på denna match vara på Asian handicap på -1,5 i favör för bortalaget.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 4,96 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Linfield är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Linfield i denna match.

Spel på kort

Newry City AFC har ett snitt på 2,7 gula kort per match när det gått 14 omgångar, Linfield har ett snitt på 1,9. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,93 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Newry City AFC är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, till skillnad från Linfield som fick bara rött kort en gång. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Newry City AFC – Linfield speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Newry City AFC – Linfield?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Newry City AFC – Linfield?

Matchen kommer att spelas på The Showgrounds i Newry.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premiership match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 6-1 resultat för Linfield.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18858217
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information