Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Newcastle Jets – Melbourne Victory 03 februari 2024 | Topptipset tips för A-League Men

Få senaste uppdateringarna från Betarena

a-league_australia

Newcastle Jets och Melbourne Victory kommer att spela en match i A-League Men på måndagen den lördag 03 februari 2024, kl 07:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Newcastle Jets – Melbourne Victory 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Newcastle Jets – Melbourne Victory kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion McDonald Jones Stadium, i Newcastle som har en kapacitet på 33000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Newcastle Jets – Melbourne Victory 2023/2024

I den nuvarande upplagan av A-League Men, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,07, nu är det ett snitt på 3,38 per match.

Newcastle Jets senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-4-2 uppställning. Newcastle Jets har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av R. Stanton och Matchen spelades mot Wellington Phoenix i A-League Men och slutade med 1-2.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.90 på att hemmalaget skulle förlora.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Dane Ingham hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Melbourne Victory senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i A-League Men, Melbourne Victory, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Sydney med slutresultet blev 1-1.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 4.00.

Newcastle Jets vs Melbourne Victory h2h

Senast dessa lag möttes i A-League Men, i låg Newcastle Jets på en 8. plats medans Melbourne Victory var på en 6. plats. Newcastle Jets började med en 4-4-2 uppställning medans Melbourne Victory startade med en 4-2-3-1 uppställning.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en A-League Men den 2023-10-29. Melbourne Victory var det laget som drog längsta strået och vann med 5-3.

Melbourne Victory har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Newcastle Jets.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Newcastle Jets

A-League Men tabell

Newcastle Jets kommer till spel i denna match med 16 poäng och ligger på en 10. plats i A-League Men, med minus statistik, förlorat 7 matcher totalt och vunnit endast 4, har totalt 4 oavgjorda.

Inför den 15. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng mot Brisbane Roar som ockuperar plats 9.

Newcastle Jets som är placerade i mitten av ligatabellen i den A-League Men utan några ambitioner att nå högre eller några nedflyttning beskymmer kommer att dra nytta av hemmaplan för att segra.

Newcastle Jets analys

Med totalt 30 insläppta mål och 24 gjorda mål, för Newcastle Jets i A-League Men, efter 14 omgångar.

Newcastle Jets laget kommer från en förlust i A-League Men, och tränaren Robert Stanton vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Newcastle Jets tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 44,6% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen Newcastle Jets – Melbourne Victory 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Bästa målskytt från Newcastle Jets

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Apostolos Stamatelopoulos. Anfallaren har gjort mål 10 i ligan och hjälpt Newcastle Jets att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Melbourne Victory

A-League Men tabell

Melbourne Victory har 26 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Final Series, med resultaten 6 vinster, 8 oavgjorda och 0 förluster.

Melbourne Victory analys

14 omgångar har spelats och då har Melbourne Victory gjort 27 mål och släppt in 16, vilket ger dem en positiv målskillnad.

Inför den andra omgången förbereder sig Melbourne Victory för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 6,07 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Det är ett top 5-lag i A-League Men som vill hålla sig till bra insatser!

Motståndare har vanligtvis inte så stor chans mot bortalaget Melbourne Victory, med resultat på 3 vinster, 0 förluster och 5 oavgjorda i A-League Men.

Melbourne Victory är hoppfulla om att få ett bra resultat i matchen efter 3 oavgjorda matcher i A-League Men. Detta trots att Melbourne Victory spelar på bortaplan och har haft inga förluster i 8 matcher har de varit bortalag.

Melbourne Victory är ett mer offensivt lag än Newcastle Jets, de har 1413 anfall mot 1348 för Newcastle Jets, har gjort 27 mål. I jämförelse, Newcastle Jets som har gjort 24 mål.

Bästa målgöraren för Melbourne Victory

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Bruno Fornaroli som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 13 gånger i ligan och hjälpt Melbourne Victory undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Newcastle Jets är Apostolos Stamatelopoulos, som redan har gjort 10 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Melbourne Victory Bruno Fornaroli, han har gjort 13 mål.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Melbourne Victory har ett snitt på 1,75 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 6,76 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Melbourne Victory är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7,93 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Melbourne Victory i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,57 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Newcastle Jets – Melbourne Victory speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Newcastle Jets – Melbourne Victory?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Newcastle Jets – Melbourne Victory?

Matchen kommer att spelas på McDonald Jones Stadium i Newcastle.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en A-League Men match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 5-3 resultat för Melbourne Victory.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18987946
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information