Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips NEC – Heracles Almelo 03 februari 2024 | Topptipset tips för Eredivisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eredivisie Netherlands

NEC och Heracles Almelo kommer att spela en match i Eredivisie på måndagen den lördag 03 februari 2024, kl 20:00h (UTC), titta på speltipsen mellan NEC – Heracles Almelo 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där NEC – Heracles Almelo kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Goffertstadion, i Nijmegen som har en kapacitet på 12500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan NEC – Heracles Almelo 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Eredivisie, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,04, nu är det ett snitt på 3,21 per match.

NEC senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. NEC har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av R. Meijer och Matchen spelades mot Go Ahead Eagles i Eredivisie och slutade med 2-2.

Det blev som väntat en väldigt jämn match, det var rättvist med ett oavgjort resultat, oddset på detta spel blev 4.50.

NEC stod för en blek insats men en av spelarna som kom upp i normal nivå var Koki Ogawa. Med en bra insats och bra passningar, var hans insats var viktig för laget så att de inte skulle förlora matchen.

Heracles Almelo senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Eredivisie, Heracles Almelo, som använde en 5-4-1 uppställning mot Ajax med slutresultet blev 2-4.

Oddset på 1.57 visade att det skulle bli en väntad förlust för dem.

NEC vs Heracles Almelo h2h

Heracles Almelo var på en 16. plats i Eredivisie medans NEC var på en 11. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Heracles Almelo börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som NEC använde i den matchen.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match den 2023-08-18, hänvisar till säsongen 2023/2024, vilket slutade med en vinst för Heracles Almelo med 2-1.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

NEC laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Heracles Almelo laget har haft.

M. Nagtegaal kommer att vara ansvarig för denna fotbollsmatch, medans M. Diks och R. Brondijk kommer att assistera honom.

NEC

Eredivisie tabell

NEC har för närvarande 26 poäng och ligger på en 7. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för UEFA Conference League Qualifiers Play-off, med resultat på 6 vinster, 8 oavgjorda och 5 förluster.

Detta betyder, i den 20. omgången, har laget samma poäng, och Sparta Rotterdam laget är precis bakom på en 8. plats.

NEC analys

I Eredivisie har NEC totalt gjort 34 mål och släppt in 31 antal mål, detta efter 19 spelade omgångar.

Inför matchen NEC – Heracles Almelo 2023/2024 bör laget ansträng sig lite mer för att ha kvar bollinnehavet. NECs har ett genomsnittligt bollinnehav på 47,06%, det visar att laget inte tar initiativet i matcherna så ofta.

Laget visar sig spela bättre när de är i sin egen borg, de har 4 vinster, 3 förluster och 3 oavgjorda.De har vunnit 2 matcher på bortaplan.

NEC är mer offensiva än Heracles Almelo, som har 1757 anfall mot 1753 för Heracles Almelo, har gjort mål 34 gånger. I jämförelse, Heracles Almelo konvertera till mål 25 gånger.

Bästa målskytt från NEC

Magnus Elkjaer Mattsson har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Mittfältare har redan gjort mål 11 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som NEC har fått med sig i flera matcher.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Heracles Almelo

Eredivisie tabell

Heracles Almelo kommer till denna match med 19 poäng, och är på 15. plats i Eredivisie, efter ha vunnit 5 matcher totalt och förlust 10 gånger, totalt sett 4 oavgjorda.

Med en liten nackdel med 1 poäng mot Almere City som ockuperar plats 14, laget börjar den 20. omgången.

Heracles Almelo analys

Bästa målgöraren för Heracles Almelo

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Emil Hansson som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 5 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Heracles Almelo har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i NEC är Magnus Elkjaer Mattsson, som redan har gjort 11 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Heracles Almelo Emil Hansson, han har gjort 5 mål.

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Spelet under 2,5 mål kan vara ett bra alternativ, eftersom Heracles Almelo generellt inte släpper in några mål som bortalag. Heracles Almelo har ett snitt på 1,33 mål per match när de spelar borta.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 4,32 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,79 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att NEC är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, till skillnad från Heracles Almelo som fick bara rött kort en gång. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

NEC – Heracles Almelo speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan NEC – Heracles Almelo?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar NEC – Heracles Almelo?

Matchen kommer att spelas på Goffertstadion i Nijmegen.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-1 resultat för Heracles Almelo.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18854139
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information