Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Nacional – Santa Clara 04 november 2023 | Topptipset tips för Segunda Liga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Segunda Liga Portugal

Nacional och Santa Clara är planerad att spelas på lördag den 04 november 2023 i den Segunda Liga i Portugal, titta på speltipsen mellan Nacional – Santa Clara 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Nacional – Santa Clara kommer att spelas

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Nacional – Santa Clara 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Segunda Liga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,64, nu är det ett snitt på 2,75 per match.

Nacional senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Nacional har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av T. Carvalho Margarido och Matchen spelades mot Academico Viseu i Segunda Liga och slutade med 1-1.

Det var ett odds på 3.75 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Santa Clara senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Segunda Liga, Santa Clara, som använde en 3-4-3 uppställning mot Benfica II med slutresultet blev 1-1.

Med tanke på det höga oddset för att vinna matchen, visade sig att oddset på (odd 3.75) var ett dåligt resultat.

Nacional vs Santa Clara h2h

Säsongen 2022 möttes dessa lag i en Club Friendlies 3 den 2022-07-31. Santa Clara var det laget som drog längsta strået och vann med 1-2.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Nacional

Segunda Liga tabell

Nacional har för närvarande 16 poäng och ligger på en 2. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttning, med resultat på 5 vinster, 1 oavgjort och 2 förluster.

Vilket betyder att laget är framför Santa Clara laget som ligger på plats 3 i den 9. omgången och båda har samma poäng.

Nacional analys

När det har spelats 8 omgångar i Segunda Liga, har Nacional totalt 17 gjorda mål och 9 insläppta mål.

Nacional skjuter i snitt 4,63 på mål per match och på så sätt ökar detta offensiva laget sina chanser att vinna.

Nacionals har en mer tillbakadragen spelstil och tar oftast inte initiativen i matcherna, det syns efter som det genomsnittliga bollinnehavet är 48,14% Laget bär anstränga sig lite extra för att behålla bollinnehavet inför Nacional – Santa Clara 2023/2024.

Laget visar sig spela bättre när de är i sin egen borg, de har 3 vinster, 1 förlust och 0 oavgjorda.De har vunnit 2 matcher på bortaplan.

Bästa målskytt från Nacional

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Witi som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 5 den här säsongen och har hjälpt Nacional få positiva resultat vid fler tillfällen.

Santa Clara

Segunda Liga tabell

Santa Clara har 16 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings slutspel, med resultaten 4 vinster, 4 oavgjorda och 0 förluster.

Santa Clara analys

Santa Clara har släppt in 2 mål och gjort 10 mål vilket ger dem en positiv målskillnad. Det har spelats 8 omgångar i ligan.

Det är ett top 5-lag i Segunda Liga som vill hålla sig till bra insatser!

När Santa Clara spelar borta finns det inte mycket utrymme för motståndarna att vinna över dem, med en resultatrad på 1 vinst, 0 förluster och 2 oavgjorda i Segunda Liga.

Santa Clara har varit svåra att besegra på senaste tiden, spelat oavgjort i sina senaste 3 matcher och vunnit de andra 2. De har visat stor motståndskraft och karaktär i dessa matcher och det verkar som att de är en tuff nöt att knäcka för vilket lag som helst i ligan.

Bästa målgöraren för Santa Clara

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Bruno Messi som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 5 gånger i ligan och hjälpt Santa Clara undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Intressanta fakta om spelet

Med Santa Clara som skryter med en obesegrad rekord i sina senaste möten mot Nacional, är alla ögon på dem för att behålla sitt dominans på planen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Nacional är Witi, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Santa Clara Bruno Messi, han har gjort 5 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Eftersom Santa Clara har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, och med tanke på att de knappt släpper in några mål på bortaplan, spelet på mindre än 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,63 hörnor per match.

Spel på kort

Nacional har ett snitt på 2,4 gula kort per match när det gått 8 omgångar, Santa Clara har ett snitt på 3,1. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 6,25 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Nacional – Santa Clara speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Nacional – Santa Clara?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Club Friendlies 3 match, i säsongen 2022, och slutade med 1-2 resultat för Santa Clara.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870077
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information