Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Nacional – AVS 05 april 2024 | Topptipset tips för Segunda Liga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Segunda Liga Portugal

Matchen mellan Nacional och AVS i Segunda Liga, Portugal kommer att spelas på fredag den 05 april 2024, kl 17:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Nacional – AVS 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Nacional – AVS kommer att spelas

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Nacional – AVS 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Segunda Liga än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,64 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,4 mål per spelad match.

Nacional senaste match

Nacional fick med sig en oavgjort i sista matchen.Denna match spelades mot União de Leiria i Segunda Liga och resultatet blev 1-1. De ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning och leddes av T. Carvalho Margarido.

Det blev som väntat en väldigt jämn match, det var rättvist med ett oavgjort resultat, oddset på detta spel blev 3.10.

AVS senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Segunda Liga, AVS, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Santa Clara med slutresultet blev 1-2.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.40 på att hemmalaget skulle förlora.

Nacional vs AVS h2h

AVS var på en 2. plats i Segunda Liga medans Nacional var på en 3. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. AVS börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Nacional använde i den matchen.

Den 2023-11-19 2023/2024 i Segunda Liga möttes lagen och slutade med en vinst för Nacional med 0-1.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

AVS har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Nacional är det tvärtom.

Nacional

Segunda Liga tabell

Nacional har för närvarande 52 poäng och ligger på en 3. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttnings slutspel, med resultat på 15 vinster, 7 oavgjorda och 5 förluster.

Vilket betyder att i 28. omgången, har laget över Marítimo som ligger på plats 4, en fördel med 3 poäng.

Nacional analys

Nacional har efter 27 omgångar en positiv målskillnad. De har totalt 48 gjorda mål och släppt in 29 stycken.

Att spela på hemmaplan har laget mer positiva resultat med 9 vinster, 1 förlust och 3 oavgjorda jämfört med de 6 matcher som de har vunnit på bortaplan.

Bästa målskytt från Nacional

Jesús Ramírez har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 10 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Nacional har fått med sig i flera matcher.

AVS

Segunda Liga tabell

AVS har 56 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttning, med resultaten 18 vinster, 2 oavgjorda och 7 förluster.

I den 28. omgången, har laget en liten nackdel med 3 poäng jämfört med Santa Clara som ligger straxt över på 1. plats.

AVS analys

Laget har åstadkommit 41 mål framåt och släppt in 26 mål. Detta betyder att AVS har en positiv målskillnad efter 27 omgångar.

Det är ett top 5-lag i Segunda Liga som vill hålla sig till bra insatser!

Motståndare har vanligtvis inte så stor chans mot bortalaget AVS, med resultat på 9 vinster, 3 förluster och 1 oavgjort i Segunda Liga.

Bästa målgöraren för AVS

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Nenê som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 22 gånger i ligan och hjälpt AVS undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Nacional är Jesús Ramírez, som redan har gjort 10 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i AVS Nenê, han har gjort 22 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Med tanke på att AVS har ett snitt på 1,85 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 5,8 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,78 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att AVS är ett mer aggressivt lag som fått 7 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Nacional som fick bara rött kort 6 gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Nacional – AVS speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Nacional – AVS?

Matchen kommer att spelas på fredag den 05 april 2024.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Segunda Liga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-1 resultat för Nacional.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870256
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information