Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Moreirense – Vitória SC 05 november 2023 | Topptipset tips för Liga Portugal

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Primeira_Liga_Portugal

Moreirense och Vitória SC är planerad att spelas på söndag den 05 november 2023 i den Liga Portugal i Portugal, titta på speltipsen mellan Moreirense – Vitória SC 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Moreirense – Vitória SC kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas, i Moreira de Cónegos som har en kapacitet på 6153 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Moreirense – Vitória SC 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Liga Portugal, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,49, nu är det ett snitt på 3,04 per match.

Moreirense senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Moreirense har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av R. Gomes Borges och Matchen spelades mot Arouca i Liga Portugal och slutade med 0-1.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.88 på hemmalaget.

En nyckelspelare i vinsten för Moreirense, Madson de Souza Silva var en av de få spelarna som lyckades nå upp till sin normala standard i matchen. I en tillställning utan motivation för något av lagen, hjälpte han till mycket för att det skulle bli ett positivt resultat.

Vitória SC senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Liga Portugal, Vitória SC, som använde en 3-4-3 uppställning mot Chaves med slutresultet blev 5-0.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.67.

Moreirense vs Vitória SC h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Moreirense på en 18. plats i Liga Portugal och Vitória SC på en 6. plats. Moreirense startar med en 4-1-4-1 uppställning, medans Vitória SC mönstrar en 4-3-3 uppställning.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Liga Portugal match den 2022-04-03 2021/2022, resulterade i en vinst för Vitória SC med 0-1.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Vitória SC har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Moreirense.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Moreirense

Liga Portugal tabell

Hemmalaget ligger på 7. plats i ligan med 14 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 4 vinster, 3 förluster och, 2 oavgjorda.

Boavista ligger strax ovanför på en 6. plats i den 10. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 1 poäng.

Moreirense analys

Med totalt 12 gjorda mål och 10 insläppta mål. Ligger Moreirense på en positiv målskillnad efter 9 omgångar.

Så här långt i liga så är inte Moreirenses det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 44%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Moreirense – Vitória SC 2023/2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Marcelo är allt mer framträdande för laget, en försvarare som kom inför den här säsongen, gjorde ännu en bra match senast. I matchen mot Arouca var han väldigt tongivande, utstrålade säkerhet och visar att han verkligen har anpassat sig till sin nya klubb.

Bästa målskytt från Moreirense

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt João Camacho. Har gjort mål 3 denna säsong och har hjälpt Moreirense till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Vitória SC

Liga Portugal tabell

Vitória SC har 19 poäng och ligger på 4. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Conference Leauge kval, med resultaten 6 vinster, 1 oavgjort och 2 förluster.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 2 poäng in den 10. omgången, med Sporting Braga som jagar de andra på en 5. plats.

Vitória SC analys

Vitória SC har bara 3,56 skott som träffar mål per match och det är inte det bästa men träffsäkerheten är väldigt bra. 1,89 mål hamnar i målet och det är över 40% av alla skott som träffar mål.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Liga Portugal.

Borta ger Vitória SC vanligtvis inte sina motståndare många chanser, med resultat på 2 vinster, 1 förlust och 1 oavgjort i Liga Portugal.

Vitória SC är i en utmärkt form och får räknas som favoriter efter 3 vinster i Liga Portugal.

Vitória SC är ett mer offensivt lag än Moreirense, de har 1037 anfall mot 872 för Moreirense, har gjort 17 mål. I jämförelse, så har Moreirense gjort 12 mål.

Bästa målgöraren för Vitória SC

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Mendes som har dominerat offensiven. Mittfältare har redan gjort mål 5 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Vitória SC har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Moreirense är João Camacho, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Vitória SC Mendes, han har gjort 5 mål.

Vitória SC har släppt in 5 bortamål på 4 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Vitória SC kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 0-1, något att tänka på.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Med tanke på att Vitória SC har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 5,72 hörnor per match.

Vitória SC är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,44 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Vitória SC i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Moreirense – Vitória SC speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Moreirense – Vitória SC?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Moreirense – Vitória SC?

Matchen kommer att spelas på Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas i Moreira de Cónegos.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga Portugal match, i säsongen 2021/2022, och slutade med 0-1 resultat för Vitória SC.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870392
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information