Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Monza – Lazio 04 maj 2024 | Topptipset tips för Serie A

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Serie_A_Italy

Matchen mellan Monza och Lazio i Serie A, Italy kommer att spelas på lördag den 04 maj 2024, kl 16:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Monza – Lazio 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Monza – Lazio kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion U-Power Stadium, i Monza som har en kapacitet på 18568 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Monza – Lazio 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie A ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,59 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Monza senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Monza har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av R. Palladino och Matchen spelades mot Lecce i Serie A och slutade med 1-1.

Att få med sig ett oavgjort resultat (odd 4.20) var riktigt bra gjort, speciellt när det andra laget var favoriter.

Lorenzo Colombo stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod Monza för en blek insats.

Lazio senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Serie A, Lazio, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot Hellas Verona med slutresultet blev 1-0.

1.62 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Monza vs Lazio h2h

Senast dessa lag möttes i Serie A, i låg Monza på en 14. plats medans Lazio var på en 16. plats. Monza började med en 3-4-2-1 uppställning medans Lazio startade med en 4-3-3 uppställning.

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Serie A match under säsongen 2023/2024 och slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Lazio har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Monza.

Monza

Serie A tabell

Monza kommer till spel i denna match med 44 poäng och ligger på en 11. plats i Serie A, med minus statistik, förlorat 12 matcher totalt och vunnit endast 11, har totalt 11 oavgjorda.

Inför den 35. omgången rankas lagen ovanför Genoa med en fördel på 2 poäng vilket är just under målramen på plats 12, och med 2 poäng mindre än Torino som är på 10. plats.

De uppehåller sig i mitten av ligatabellen i Serie A och har inga ambitioner att nå högre och det finns inga nedflyttnings hot, kommer Monza att prova använda sig av hemmaplan för att vinna.

Monza analys

Efter 34 omgångar, har Monza släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 44 mål än så länge och gjort 36 mål.

Bästa målskytt från Monza

Andrea Colpani har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 8 gjorda mål i ligan, mittfältare har bidragit till att leda Monza till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Lazio

Serie A tabell

Lazio har 55 poäng och ligger på 7. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Conference League Play-offs, med resultaten 17 vinster, 4 oavgjorda och 13 förluster.

Med en liten nackdel med 2 poäng mot Atalanta som ockuperar plats 6, laget börjar den 35. omgången.

Lazio analys

Lazio är i perfekt position! efter 3 vinster i Serie A, finns det inga tvivel om vilka som är favoriter.

Inför den andra omgången förbereder sig Lazio för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 3,62 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Lazio är ett mer offensivt lag än Monza, de har 3603 anfall mot 3143 för Monza, har gjort 43 mål. I jämförelse, Monza som har gjort 36 mål.

Bästa målgöraren för Lazio

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Ciro Immobile som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 6 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Lazio har nått i flera matcher.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 4 av 6 mål har spelaren gjort på straff.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Monza är Andrea Colpani, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Lazio Ciro Immobile, han har gjort 6 mål.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Monza 1,24 och bortalaget Lazio 1,35 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 4,97 hörnor per match.

Spel på kort

Monza har ett snitt på 2,3 gula kort per match när det gått 34 omgångar, Lazio har ett snitt på 2,5. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,94 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Lazio är ett mer aggressivt lag som fått 5 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Monza som fick bara rött kort 4 gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Monza – Lazio speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Monza – Lazio?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Monza – Lazio?

Matchen kommer att spelas på U-Power Stadium i Monza.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie A match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870681
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information