Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Monza – Hellas Verona 11 februari 2024 | Topptipset tips för Serie A

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Serie_A_Italy

Monza och Hellas Verona är planerad att spelas på söndag den 11 februari 2024, kl 14:00h (UTC), i den Serie A i Italy, titta på speltipsen mellan Monza – Hellas Verona 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Monza – Hellas Verona kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion U-Power Stadium, i Monza som har en kapacitet på 18568 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Monza – Hellas Verona 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie A ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,55 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Monza senaste match

I sista matchen spelade de med en 3-4-2-1 uppställning. Monza har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av R. Palladino och Matchen spelades mot Udinese i Serie A och slutade med 0-0.

Det var ett odds på 4.33 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Det var Dany Mota som var viktig för sitt lag med sina passningar så att de inte skulle förlora. Annars stod resten av Monza lag för en blek insats.

Hellas Verona senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Serie A, Hellas Verona, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Napoli med slutresultet blev 2-1.

Oddset på 1.50 visade att det skulle bli en väntad förlust för dem.

Monza vs Hellas Verona h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Hellas Verona på en 17. plats i Serie A och Monza på en 10. plats. Hellas Verona startar med en 3-5-2 uppställning, medans Monza mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

I en Serie A match den 2023-11-05, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-3 för Monza.

Monza laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Hellas Verona laget har haft.

D. Massa kommer att vara ansvarig för denna fotbollsmatch, medans D. Yoshikawa och P. Laudato kommer att assistera honom.

Monza

Serie A tabell

Monza har 29 poäng och är på 12. plats i Serie A i Italy. Balansen mellan vinster och förluster är inte gynsam, med 8 förluster, 7 vinster och 8 oavgjorda.

Inför den 24. omgången, har laget samma poäng till Genoa som ligger strax ovanför på 11. plats.

Monza analys

Monza har släppt in flera mål än de har gjort efter 23 omgångar. Totalt har de släppt in 28 mål och gjort 21 mål.

Lag som har över 50% bollinnehav har oftast viss kontroll över sina motståndare. Med detta i åtanke, försöker Monza laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 54,7% för att kontrollera spelet.

Tta kampen eller i detta fall matchen till din motståndare visar sig vara oklokt för detta laget, som bortalag har de vunnit 3 matcher, jämfört med med när de spelar hemma 4 vinster, 3 förluster och 4 oavgjorda.

Bästa målskytt från Monza

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Andrea Colpani som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 7 mål för Monza denna säsong mittfältare har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Hellas Verona

Serie A tabell

Hellas Verona kommer till denna match med 18 poäng, och är på 17. plats i Serie A, efter ha vunnit 4 matcher totalt och förlust 13 gånger, totalt sett 6 oavgjorda.

Vilket betyder att laget är framför Cagliari laget som ligger på plats 18 i den 24. omgången och båda har samma poäng.

Hellas Verona analys

När det har gått 23 omgångar av säsongen så har Hellas Verona släpp in fler mål än de har gjort. Totalt har de gjort 21 mål och släppt 32 bollar i mål.

Inför den andra omgången förbereder sig Hellas Verona för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 3,7 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Oftast brukar det sluta i förlust när lag med låg måleffektivitet spelar på bortaplan. Deras genomsnittliga mål per match överstiger inte 0,91 mål per match.

Bästa målgöraren för Hellas Verona

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Cyril Ngonge. Anfallaren har gjort mål 6 gånger den här säsongen och har hjälpt Hellas Verona att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Monza är Andrea Colpani, som redan har gjort 7 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Hellas Verona Cyril Ngonge, han har gjort 6 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Eftersom Hellas Verona har ett snitt på 0,75 mål per match när de spelar borta, och med tanke på att de knappt släpper in några mål på bortaplan, spelet på mindre än 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 4,18 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,78 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Hellas Verona är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Monza som fick bara rött kort 3 gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Monza – Hellas Verona speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Monza – Hellas Verona?

Matchen kommer att spelas på söndag den 11 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Monza – Hellas Verona?

Matchen kommer att spelas på U-Power Stadium i Monza.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie A match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-3 resultat för Monza.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18867525
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information