Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Modena – Pisa 02 september 2023 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Italy Serie B

En Serie B match mellan Modena och Pisa kommer att spelas på lördag den 02 september 2023, titta på speltipsen mellan Modena – Pisa 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Modena – Pisa kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio Alberto Braglia, i Modena som har en kapacitet på 21151 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Modena – Pisa 2023/2024

Modena fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Cosenza i Serie B och resultatet blev 1-2. De ställde upp med en 4-3-1-2 uppställning och leddes av P. Bianco.

Det går att räkna med en jämn match, det visar sig på oddset på hemmalaget, vilket är 2.75.

Trots vinsten, så gjorde laget inte en bra insats. En av de få spelarna som stack ut var Jacopo Manconi, som gjorde det bra i flera avgörande moment och var en viktig spelare i vinsten för Modena.

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Pisa, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Parma med slutresultet blev 1-2.

Matchen förväntades bli en jämn historia, 2.90 var oddset på att hemmalaget skulle förlora.

Modena var på en 12. plats i Serie B medans Pisa var på en 5. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Modena börjar matchen med en 4-3-2-1 uppställning, samma uppställning som Pisa använde i den matchen.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Den 2023-03-11 2022/2023 i Serie B möttes lagen och slutade med en vinst för Modena med 1-0.

Modena

Aktuell tabell

Just nu ligger Modena på en 2. plats i tabellen med 6 poäng fram till den 4. omgången.

Modena analys

Med totalt 1 insläppta mål och 3 gjorda mål, för Modena i Serie B, efter 3 omgångar.

Modena brukar inte bekymra motståndarnas målvakt så mycket. Det genomsnittliga skottet på mål i matcherna är 4 och det tyder på att laget inte gör så många mål.

Pisa

Aktuell tabell

Pisa är på 9. plats i ligan efter 4. omgången och har spelat in 3 poäng än så länge.

Pisa analys

Pisa är efter 3 omgångar på en positiv målskillnad. De har mäktat med 3 mål framåt och 2 har de släppt in.

1 nya spelare har Pisa fått in under försäsongen och det visar att de var ute i god tid på transfermarknaden (Miguel Veloso).

Mattia Valoti blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot Parma, var en nyckelspelare för Pisa.

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 5,5 per match.

Modena är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Modena i denna match.

Spelförslag på kort

Det är utmanande att få ett exakt genomsnitt på antalet kort som lagen har fått under matcherna: Fram tills nu har Modena fått 3 gula kortar och inga röda på 2 spel. Vid 5 möjligheter har Pisa fått gula kort och röda kort 1 gång detta på 2 matcher.

Spel på mål

Antalet gjorda och insläppta mål av båda lagen kan vara ett succespel så här i början av ligan. Modena gjorde inget mål i sista omgången och släppte in mål vid 0 möjligheter, medan Pisa gjorde mål 0 gånger och släppte in 0 mål.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Modena – Pisa speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Modena – Pisa?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Modena – Pisa?

Matchen kommer att spelas på Stadio Alberto Braglia i Modena.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-0 resultat för Modena.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18885720
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information