Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Mirandés – Racing Ferrol 11 november 2023 | Topptipset tips för La Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Matchen mellan Mirandés och Racing Ferrol i La Liga 2, Spain kommer att spelas på lördag den 11 november 2023, titta på speltipsen mellan Mirandés – Racing Ferrol 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Mirandés – Racing Ferrol kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Municipal de Anduva, i Miranda de Ebro som har en kapacitet på 6900 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Mirandés – Racing Ferrol 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga 2, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,02, nu är det ett snitt på 2,38 per match.

Mirandés senaste match

Förra matchen spelades mot Levante i La Liga 2 och slutade med 2-2. Då leddes laget av A. Lisci, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. Mirandés har en oavgjort från förra omgången.

Favoritskapet låg på det andra laget så ett oavgjort resultat med (odd 3.10) var ett bra resultat.

Carlos Martín stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod Mirandés för en blek insats.

Racing Ferrol senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i La Liga 2, Racing Ferrol, som använde en 4-4-2 uppställning mot FC Andorra med slutresultet blev 1-0.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2.20).

Mirandés vs Racing Ferrol h2h

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Copa Del Rey match den 2014-09-10, hänvisar till säsongen 2014/2015, vilket slutade med en vinst för Mirandés med 4-1.

Mirandés

La Liga 2 tabell

Hur som helst så kommer Mirandés till matchen med 18 poäng och ligger på 14. plats i La Liga 2, laget har minus statistik med 6 förlorade matcher, vunna 5, och oavgjorda 3.

Inför den 15. omgången, har laget samma poäng till Real Oviedo som ligger strax ovanför på 13. plats.

Mirandés analys

Mirandés har släppt in flera mål än de har gjort efter 14 omgångar. Totalt har de släppt in 23 mål och gjort 22 mål.

Antal skott på mål för Mirandés laget i ligan är inte det bästa. Det är bara 4 per match. Detta brukar vara en bra indikation på att laget inte gör speciellt många mål eller ger motståndar målvakten speciellt mycket problem.

Mirandés tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 45,43% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen Mirandés – Racing Ferrol 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Med en upptagen schemalagd, Mirandés kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Mirandés och Racing Ferrol med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Mirandés

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Carlos Martín Domínguez. Anfallaren har gjort mål 6 denna säsong och har hjälpt Mirandés till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Racing Ferrol

La Liga 2 tabell

Racing Ferrol kommer till denna match med 23 poäng, och är på 7. plats i La Liga 2, efter ha vunnit 6 matcher totalt och förlust 3 gånger, totalt sett 5 oavgjorda.

Detta betyder, i den 15. omgången, har laget samma poäng, och Tenerife laget är precis bakom på en 8. plats.

Racing Ferrol analys

Laget har åstadkommit 15 mål framåt och släppt in 13 mål. Detta betyder att Racing Ferrol har en positiv målskillnad efter 14 omgångar.

Med 2 vinster i La Liga 2 i rad, Racing Ferrol utmärkta form gör dem till favoriter.

Med en upptagen schemalagd, Racing Ferrol kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Mirandés och Racing Ferrol med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Racing Ferrol

Héber Pena har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 4 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Racing Ferrol till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Mirandés är Carlos Martín Domínguez, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Racing Ferrol Héber Pena, han har gjort 4 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Spelmarknaden för mindre än 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Racing Ferrol har ett snitt på 0,86 mål per match när de spelar på bortaplan. Detta alternativ är att överväga då Racing Ferrol oftast inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 3,93 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,86 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Mirandés – Racing Ferrol speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Mirandés – Racing Ferrol?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Mirandés – Racing Ferrol?

Matchen kommer att spelas på Estadio Municipal de Anduva i Miranda de Ebro.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Copa Del Rey match, i säsongen 2014/2015, och slutade med 4-1 resultat för Mirandés.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18855773
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information