Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Middlesbrough – Bristol City 10 februari 2024 | Topptipset tips för Championship

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Championship_England

Matchen mellan Middlesbrough och Bristol City i Championship, England kommer att spelas på lördag den 10 februari 2024, kl 15:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Middlesbrough – Bristol City 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Middlesbrough – Bristol City kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Riverside Stadium, i Middlesbrough som har en kapacitet på 34988 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Middlesbrough – Bristol City 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Championship, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,42, nu är det ett snitt på 2,72 per match.

Middlesbrough senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Middlesbrough har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av M. Carrick och Matchen spelades mot Sunderland i Championship och slutade med 1-1.

Det var ett odds på 3.75 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Sam Greenwood stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod Middlesbrough för en blek insats.

Bristol City senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Championship, Bristol City, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot Leeds United med slutresultet blev 0-1.

Oddset på 1.80 visade att det skulle bli en väntad förlust för dem.

Middlesbrough vs Bristol City h2h

Bristol City var på en 11. plats i Championship medans Middlesbrough var på en 10. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Bristol City börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Middlesbrough använde i den matchen.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Championship match den 2023-11-25 2023/2024, resulterade i en vinst för Bristol City med 3-2.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

De sista fem matcherna för Middlesbrough har varit sólida insatser, medans Bristol City har varit med ojämna.

Middlesbrough

Championship tabell

Hemmalaget ligger på 12. plats i ligan med 41 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 12 vinster, 12 förluster och, 5 oavgjorda.

Inför den 31. omgången, har laget samma poäng till Watford som ligger strax ovanför på 11. plats.

Middlesbrough analys

Med totalt 42 insläppta mål och 43 gjorda mål, för Middlesbrough i Championship, efter 30 omgångar.

Bästa målskytt från Middlesbrough

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Sam Greenwood. Mittfältare har gjort mål 5 denna säsong och har hjälpt Middlesbrough till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Historisk data Middlesbrough

Middlesbrough laget är ett av de stora namnen i sporten, med 4 titlar vunna i ligans historia. Deras erfarenhet kommer att påverka utgången för slutresultatet i matchen och det skulle inte vara första gången som laget lyckas att överaska sina motståndare med en vinst när de har dålig form.

Bristol City

Championship tabell

Bristol City kommer till denna match med 38 poäng, och är på 14. plats i Championship, efter ha vunnit 10 matcher totalt och förlust 12 gånger, totalt sett 8 oavgjorda.

Bristol City analys

Det har passerat 30 omgångar och Bristol City har släppt in fler mål än de gjort. Totalt sett har de släppt in totalt 34 mål och gjort 33 mål.

Bristol City går igenom en svacka i sin form, efter att ha förlorat sina senaste 3 matcher och spelat oavgjort i de andra 2. De behöver samla ihop sig och hitta ett sätt att komma tillbaka till vinnande vägar om de vill fortsätta vara konkurrenskraftiga i ligan.

Bästa målgöraren för Bristol City

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Tommy Conway. Har gjort mål 6 gånger den här säsongen och har hjälpt Bristol City att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Middlesbrough är Sam Greenwood, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Bristol City Tommy Conway, han har gjort 6 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Med tanke på att Bristol City har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 5,82 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Middlesbrough är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,38 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Middlesbrough i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,33 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Middlesbrough – Bristol City speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Middlesbrough – Bristol City?

Matchen kommer att spelas på lördag den 10 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Middlesbrough – Bristol City?

Matchen kommer att spelas på Riverside Stadium i Middlesbrough.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Championship match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 3-2 resultat för Bristol City.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18847103
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information