Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Melbourne Victory – Wellington Phoenix 10 november 2023 | Topptipset tips för A-League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

a-league_australia

Matchen mellan Melbourne Victory och Wellington Phoenix i A-League, Australia kommer att spelas på fredag den 10 november 2023, titta på speltipsen mellan Melbourne Victory – Wellington Phoenix 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Melbourne Victory – Wellington Phoenix kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion AAMI Park, i Melbourne som har en kapacitet på 56347 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Melbourne Victory – Wellington Phoenix 2023/2024

Melbourne Victory kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot Adelaide United i A-League och slutade 1-1. Laget leddes av T. Popović och de spelade med en 4-4-1-1 uppställning.

Det blev som väntat en väldigt jämn match, det var rättvist med ett oavgjort resultat, oddset på detta spel blev 3.60.

Melbourne Victory stod för en blek insats men en av spelarna som kom upp i normal nivå var Bruno Fornaroli. Med en bra insats och bra passningar, var hans insats var viktig för laget så att de inte skulle förlora matchen.

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i A-League, Wellington Phoenix, som använde en 4-3-2-1 uppställning mot Brisbane Roar med slutresultet blev 5-2.

2.55 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Senast dessa två laget möttes, låg Wellington Phoenix på en 5. plats i A-League och Melbourne Victory på en 12. plats. Wellington Phoenix startar med en 3-4-2-1 uppställning, medans Melbourne Victory mönstrar en 4-4-2 uppställning.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

I en A-League match den 2023-04-01, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-2 för Melbourne Victory.

Melbourne Victory

Aktuell tabell

Melbourne Victory befinner sig på en 2. plats i tabellen och har fram till den 4. omgången spelat in 7 poäng.

Melbourne Victory analys

Med totalt 4 insläppta mål och 8 gjorda mål, för Melbourne Victory i A-League, efter 3 omgångar.

Melbourne Victorys tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 48% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen Melbourne Victory – Wellington Phoenix 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Spelaren kontrakterades denna säsong av Melbourne Victory och Zinédine Machach har gjort fansen glada. i lagets senaste match mot Adelaide United, gjorde han ytterligare en bra match och gjorde 0 mål, precis det som han värvade för. Han fortsätter att betala tillbaka.

Wellington Phoenix

Aktuell tabell

Wellington Phoenix är på 3. plats i ligan efter 4. omgången och har spelat in 7 poäng än så länge.

Wellington Phoenix analys

Wellington Phoenix är efter 3 omgångar på en positiv målskillnad. De har mäktat med 7 mål framåt och 3 har de släppt in.

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 4,34 per match.

Spelförslag på kort

Det är utmanande att få ett exakt genomsnitt på hur många kort som lagen har fått hittills. Fram tills nu har Melbourne Victory fått 6 gula kortar och 1 rött på 3 spel. Wellington Phoenix har fått gula kort vid 5 möjligheter och inga röda kort på 3 matcher.

Spel på mål

Antalet gjorda och insläppta mål av båda lagen kan vara ett bra spelparameter så här i början av säsongen. I den senaste omgången gjorde Melbourne Victory inget mål och släppte in mål vid 0 möjligheter, Wellington Phoenix gjorde mål 0 gånger och släppte in 0 mål.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Melbourne Victory – Wellington Phoenix speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Melbourne Victory – Wellington Phoenix?

Matchen kommer att spelas på fredag den 10 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Melbourne Victory – Wellington Phoenix?

Matchen kommer att spelas på AAMI Park i Melbourne.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en A-League match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-2 resultat för Melbourne Victory.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18987877
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information