Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Mechelen – Sporting Charleroi 11 november 2023 | Topptipset tips för Pro League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Pro League Belgium

Matchen mellan Mechelen och Sporting Charleroi i Pro League, Belgium kommer att spelas på lördag den 11 november 2023, titta på speltipsen mellan Mechelen – Sporting Charleroi 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Mechelen – Sporting Charleroi kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion AFAS Stadion, i Alkmaar som har en kapacitet på 17023 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Mechelen – Sporting Charleroi 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Pro League än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,06 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,88 mål per spelad match.

Mechelen senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-4-2 uppställning. Mechelen har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av S. Defour och Matchen spelades mot Standard Liège i Pro League och slutade med 1-1.

Att få med sig ett oavgjort resultat (odd 3.50) var riktigt bra gjort, speciellt när det andra laget var favoriter.

Mechelen stod för en blek insats men en av spelarna som kom upp i normal nivå var Lion Lauberbach. Med en bra insats och bra passningar, var hans insats var viktig för laget så att de inte skulle förlora matchen.

Sporting Charleroi senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Pro League, Sporting Charleroi, som använde en 3-4-3 uppställning mot Gent med slutresultet blev 1-3.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.00 på att hemmalaget skulle förlora.

Mechelen vs Sporting Charleroi h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Mechelen på en 13. plats i Pro League och Sporting Charleroi på en 12. plats. Mechelen startar med en 4-2-3-1 uppställning, medans Sporting Charleroi mönstrar en 3-5-2 uppställning.

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Pro League match under säsongen 2022/2023 och slutade oavgjort 2-2.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Sporting Charleroi har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Mechelen.

Mechelen

Pro League tabell

Mechelen kommer till spel i denna match med 12 poäng och ligger på en 14. plats i Pro League, med minus statistik, förlorat 7 matcher totalt och vunnit endast 3, har totalt 3 oavgjorda.

OH Leuven ligger strax ovanför på en 13. plats i den 14. omgången, med samma antal poäng.

Mechelen analys

Mechelen har släppt in flera mål än de har gjort efter 13 omgångar. Totalt har de släppt in 19 mål och gjort 12 mål.

De senaste matcherna har avslöjat att Mechelen har svårt att göra mål, vilket kan bero på deras ineffektivitet i att skapa målchanser.

Med en upptagen schemalagd, Mechelen kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Mechelen och Sporting Charleroi med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Mechelen

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Rob Schoofs som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 3 mål för Mechelen denna säsong mittfältare har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Sporting Charleroi

Pro League tabell

Sporting Charleroi har 13 poäng och ligger på 12. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Conference League Play-offs, med resultaten 3 vinster, 4 oavgjorda och 6 förluster.

Sporting Charleroi analys

Med 4,38 skott på mål i genomsnitt per match gör inte Sporting Charleroi så många mål. När skotten på mål är så få bekymrar de heller inte motståndar målvakten speciellt mycket.

Sporting Charleroi är ett mer offensivt lag än Mechelen, de har 1447 anfall mot 1365 för Mechelen, har gjort 14 mål. I jämförelse, så har Mechelen gjort 12 mål.

Med en upptagen schemalagd, Sporting Charleroi kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Mechelen och Sporting Charleroi med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Sporting Charleroi

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Marco Ilaimaharitra som har dominerat offensiven. Mittfältare har redan gjort mål 3 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Sporting Charleroi har nått i flera matcher.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 3 av 3 mål har spelaren gjort på straff.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Mechelen är Rob Schoofs, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Sporting Charleroi Marco Ilaimaharitra, han har gjort 3 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Spelet på under 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Sporting Charleroi har ett snitt på 0,67 mål per match när de spelar borta, med tanke på detta så märks det knappt att de spelar borta, det kan vara ett bra spel att ha i åtanke.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 5,34 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Sporting Charleroi är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,15 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Sporting Charleroi i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Mechelen – Sporting Charleroi speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Mechelen – Sporting Charleroi?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Mechelen – Sporting Charleroi?

Matchen kommer att spelas på AFAS Stadion i Alkmaar.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Pro League match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-2 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18848144
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information