Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Manchester City – AFC Bournemouth 04 november 2023 | Topptipset tips för Premier League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Premier League England

Manchester City och AFC Bournemouth kommer att spela en match i Premier League på måndagen den lördag 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Manchester City – AFC Bournemouth 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Manchester City – AFC Bournemouth kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Etihad Stadium, i Manchester som har en kapacitet på 55097 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Manchester City – AFC Bournemouth 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Premier League, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,85, nu är det ett snitt på 3,03 per match.

Manchester City senaste match

Manchester City fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Manchester United i Premier League och resultatet blev 0-3. De ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning och leddes av J. Guardiola i Sala.

Med tanke på att oddset är 1.62 så visar det att de är favoriter i denna match.

Även att hela laget hade en formsvacka så lyckades, Julián Álvarez sticka ut. Medverkade i flera viktiga lägen i matchen, han var den som drev Manchester City till seger.

AFC Bournemouth senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Premier League, AFC Bournemouth, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Burnley med slutresultet blev 2-1.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2.15).

Manchester City vs AFC Bournemouth h2h

Senast dessa två laget möttes, låg AFC Bournemouth på en 19. plats i Premier League och Manchester City på en 2. plats. AFC Bournemouth startar med en 5-4-1 uppställning, medans Manchester City mönstrar en 3-2-4-1 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premier League match den 2023-02-25, hänvisar till säsongen 2022/2023, vilket slutade med en vinst för Manchester City med 1-4.

De sista fem matcherna för Manchester City har varit sólida insatser, medans AFC Bournemouth har varit med ojämna.

Manchester City

Premier League tabell

Manchester City har för närvarande 24 poäng och ligger på en 3. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för UEFA Champions League, med resultat på 8 vinster, 0 oavgjorda och 2 förluster.

Inför den 11. omgången, har laget samma poäng till Arsenal som ligger strax ovanför på 2. plats.

Manchester City analys

Manchester City har gjort 22 och släppt in 7, efter 10 spelade omgångar i Premier League.

Josep Guardiola i Sala är känd för sin förmåga att utveckla smarta strategier och kan återigen överraska motståndarna i denna match. Manchester City – tränaren vet hur man ska forma laget enligt varje motståndare, vilket brukar löna sig, särskilt när de spelar hemma.

För att kontrollera spelet försöket ofta Manchester City laget att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 63,3%. Anledning till detta är bollinnehav över 50% skulle ge laget en viss kontroll över sina motståndare.

Manchester City är mer offensiva än AFC Bournemouth, som har 1268 anfall mot 950 för AFC Bournemouth, har gjort mål 22 gånger. I jämförelse, AFC Bournemouth konvertera till mål 8 gånger.

Bästa målskytt från Manchester City

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Erling Haaland. Anfallaren har gjort mål 11 i ligan och hjälpt Manchester City att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

AFC Bournemouth

Premier League tabell

AFC Bournemouth kommer till denna match med 6 poäng, och är på 17. plats i Premier League, efter ha vunnit en gång totalt och förlust 6 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

Detta betyder, i den 11. omgången, har laget en fördel på 1 poäng, och Luton Town laget är precis bakom på en 18. plats.

AFC Bournemouth analys

AFC Bournemouth har haft svårigheter med att scorea i de senaste matcherna, vilket indikerar att deras anfallsspel behöver förbättras för att kunna vinna matcher.

Tack vare sin låga måleffektivitet och att de spelar på bortaplan kan kosta dem dyrt. De är ett lag med låg effektivitet och gör bara i genomsnitt 0,8 mål per match.

Bästa målgöraren för AFC Bournemouth

Dominic Solanke har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 4 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda AFC Bournemouth till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Intressanta fakta om spelet

Med Manchester City som skryter med en obesegrad rekord i sina senaste möten mot AFC Bournemouth, är alla ögon på dem för att behålla sitt dominans på planen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Manchester City är Erling Haaland, som redan har gjort 11 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i AFC Bournemouth Dominic Solanke, han har gjort 4 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Eftersom AFC Bournemouth har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta och att de knappast släpper in några mål på bortaplan, under 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ att ta hänsyn till.

Speltips med handikapp

Med favoritskapet på deras sida kommer Manchester City till denna match med stora chanser till en seger. Hemmafördelen kan vara en av orsakerna till deras favoritskap. En intressant satsning kan vara på Asian handicap av -1,5 till bortalaget.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 5,8 hörnor per match.

Manchester City är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,5 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Manchester City i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,7 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Manchester City – AFC Bournemouth speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Manchester City – AFC Bournemouth?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Manchester City – AFC Bournemouth?

Matchen kommer att spelas på Etihad Stadium i Manchester.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premier League match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-4 resultat för Manchester City.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18842144
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information