Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Magdeburg – SpVgg Greuther Fürth 10 maj 2024 | Topptipset tips för 2. Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

2_liga_bundesliga

Magdeburg och SpVgg Greuther Fürth kommer att spela en match i 2. Bundesliga på måndagen den fredag 10 maj 2024, kl 16:30h (UTC), titta på speltipsen mellan Magdeburg – SpVgg Greuther Fürth 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Magdeburg – SpVgg Greuther Fürth kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion MDCC-Arena, i Magdeburg som har en kapacitet på 27250 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Magdeburg – SpVgg Greuther Fürth 2023/2024

I den nuvarande upplagan av 2. Bundesliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,94, nu är det ett snitt på 3,1 per match.

Magdeburg senaste match

Magdeburg kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Kaiserslautern i 2. Bundesliga och slutade 4-1. Laget leddes av C. Titz och de spelade med en 3-4-2-1 uppställning.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.00 på att hemmalaget skulle förlora.

Daniel Heber misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

SpVgg Greuther Fürth senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i 2. Bundesliga, SpVgg Greuther Fürth, som använde en 4-4-2 uppställning mot Eintracht Braunschweig med slutresultet blev 3-3.

Matchen var väldigt jämn och slutade oavgjort, med ett odds på 3.75.

Magdeburg vs SpVgg Greuther Fürth h2h

Senaste gången som Magdeburg och SpVgg Greuther Fürth möttes var i 2. Bundesliga. Magdeburg låg då på 12. plats och började med en 3-4-3 formation, medans SpVgg Greuther Fürth, som låg på en 5. plats, använde sig av en 3-4-1-2 taktik.

Den sista gången som dessa lag möttes i en 2. Bundesliga match var 2023-12-09, hänvisning till säsongen 2023/2024, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

SpVgg Greuther Fürth insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Magdeburg.

Magdeburg

2. Bundesliga tabell

Magdeburg kommer till spel i denna match med 37 poäng och ligger på en 11. plats i 2. Bundesliga, med minus statistik, förlorat 13 matcher totalt och vunnit endast 9, har totalt 10 oavgjorda.

Detta betyder, i den 33. omgången, har laget samma poäng, och Schalke 04 laget är precis bakom på en 12. plats.

De befinner sig i mitten av ligatabellen i 2. Bundesliga och har inga ambitioner att nå högre och det finns inga nedflyttnings hot, kommer Magdeburg att pröva använda sig av hemmaplan för att vinna.

Magdeburg analys

Magdeburg har gjort 44 och släppt in 51, efter 32 spelade omgångar i 2. Bundesliga.

För att kontrollera spelet försöket ofta Magdeburg laget att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 60,72%. Anledning till detta är bollinnehav över 50% skulle ge laget en viss kontroll över sina motståndare.

Efter att ha vunnit 3 matcher på bortaplan jämfört med att spela matcher på hemmaplan som har gett dem resultaten 6 vinster, 5 förluster och 5 oavgjorda. Detta bevisar att laget är mycket starkare när de spelar på sin hemmaplan.

Bästa målskytt från Magdeburg

Luca Schuler har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 6 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Magdeburg har fått med sig i flera matcher.

SpVgg Greuther Fürth

2. Bundesliga tabell

SpVgg Greuther Fürth kommer till denna match med 46 poäng, och är på 7. plats i 2. Bundesliga, efter ha vunnit 13 matcher totalt och förlust 12 gånger, totalt sett 7 oavgjorda.

Vilket betyder att i 33. omgången, har laget över Paderborn som ligger på plats 8, ingen fördel.

SpVgg Greuther Fürth analys

48 gjorda mål och 49 insläppta, så ser det ut för SpVgg Greuther Fürth efter 32 omgångar.

Bästa målgöraren för SpVgg Greuther Fürth

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Armindo Sieb. Anfallaren har gjort mål 12 gånger den här säsongen och har hjälpt SpVgg Greuther Fürth att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Magdeburg är Luca Schuler, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i SpVgg Greuther Fürth Armindo Sieb, han har gjort 12 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att SpVgg Greuther Fürth inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har SpVgg Greuther Fürth ett snitt på 1,06 mål per match när de spelar som bortalag.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 5,56 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,38 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Magdeburg är ett mer aggressivt lag som fått 5 röda kort den här säsongen, till skillnad från SpVgg Greuther Fürth som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Magdeburg – SpVgg Greuther Fürth speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Magdeburg – SpVgg Greuther Fürth?

Matchen kommer att spelas på fredag den 10 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Magdeburg – SpVgg Greuther Fürth?

Matchen kommer att spelas på MDCC-Arena i Magdeburg.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en 2. Bundesliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18863178
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information