Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Mafra – Leixões 04 november 2023 | Topptipset tips för Segunda Liga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Segunda Liga Portugal

En Segunda Liga match mellan Mafra och Leixões kommer att spelas på lördag den 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Mafra – Leixões 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Mafra – Leixões kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio Municipal de Mafra, i Mafra som har en kapacitet på 1200 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Mafra – Leixões 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Segunda Liga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,64, nu är det ett snitt på 2,75 per match.

Mafra senaste match

Mafra fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Penafiel i Segunda Liga och resultatet blev 1-0. De ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning och leddes av J. Rebelo Fernandes.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.75 på att hemmalaget skulle förlora.

Leixões senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Segunda Liga, Leixões, som använde en 3-5-2 uppställning mot CF Os Belenenses med slutresultet blev 1-0.

2.10 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Mafra vs Leixões h2h

Leixões var på en 12. plats i Segunda Liga medans Mafra var på en 11. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Leixões börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Mafra använde i den matchen.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Segunda Liga match den 2023-04-30 2022/2023, resulterade i en vinst för Mafra med 0-2.

De sista fem matcherna för Mafra har varit sólida insatser, medans Leixões har varit med ojämna.

Mafra

Segunda Liga tabell

Hemmalaget ligger på 5. plats i ligan med 13 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 4 vinster, 3 förluster och, 1 oavgjort.

Detta betyder att i den 9. omgången har laget en fördel med 1 poäng i relation till Porto II laget som är på den 6. plats.

Mafra laget kommer från en förlust i Segunda Liga, och tränaren Jorge Manuel Rebelo Fernandes vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Mafra analys

Mafra har totalt gjort 13 mål och släppt in 10 mål. Efter 8 omgångar har de en positiv målskillnad.

Vinnande en gång som bortalag, lagets resultat är 3 vinster, 0 förluster och 0 oavgjorda det bevisar att det är väldigt starka på hemmaplan.

Bästa målskytt från Mafra

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt A. Hansen. Har gjort mål 3 denna säsong och har hjälpt Mafra till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Leixões

Segunda Liga tabell

Leixões har 8 poäng och ligger på 16. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Nedflyttnings slutspel, med resultaten 2 vinster, 2 oavgjorda och 4 förluster.

Med samma poäng som Penafiel som ockuperar plats 15, laget kommer att kämpa för en bättre placering i 9. omgången.

Leixões analys

Efter 8 omgångar, har Leixões släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 15 mål än så länge och gjort 8 mål.

Leixões brukar inte bekymra motståndarnas målvakt så mycket. Det genomsnittliga skottet på mål i matcherna är 3,88 och det tyder på att laget inte gör så många mål.

Att ha en låg måleffektivitet och spela på bortaplan brukar inte vara en bra kombination. Lag med låg måleffektivitet och ett medel på 1 mål per match kan kosta dem matchen.

Bästa målgöraren för Leixões

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Paulo Gomes Ferreira som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 3 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Leixões har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Mafra är A. Hansen, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Leixões Paulo Gomes Ferreira, han har gjort 3 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Leixões har ett snitt på 1,25 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 5 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Leixões är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Leixões i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,75 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Mafra – Leixões speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Mafra – Leixões?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Mafra – Leixões?

Matchen kommer att spelas på Estádio Municipal de Mafra i Mafra.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Segunda Liga match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 0-2 resultat för Mafra.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870079
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information