Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Macarthur – Western United 04 november 2023 | Topptipset tips för A-League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

a-league_australia

Macarthur och Western United kommer att spela en match i A-League på måndagen den lördag 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Macarthur – Western United 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Macarthur – Western United kommer att spelas

Matchen kommer att spelas på Campbelltown Stadium (Sydney) i staden Sydney.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Macarthur – Western United 2023/2024

Macarthur kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Central Coast Mariners i A-League och slutade 1-2. Laget leddes av M. Smith och de spelade med en 4-4-1-1 uppställning.

Oddset på 5.25 visade vilka underdogs de var. Så det blev en riktigt skräll i denna match!

Även att hela laget hade en formsvacka så lyckades, Raphael Borges Rodrigues sticka ut. Medverkade i flera viktiga lägen i matchen, han var den som drev Macarthur till seger.

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i A-League, Western United, som använde en 4-4-2 uppställning mot Western Sydney Wanderers med slutresultet blev 5-0.

En ganska jämn match väntades, med oddet 1.91 på att hemmalaget skulle förlora.

Macarthur var på en 7. plats i A-League medans Western United var på en 11. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Macarthur börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Western United använde i den matchen.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad A-League match under säsongen 2022/2023 och slutade oavgjort 2-2.

Macarthur

Aktuell tabell

Macarthur befinner sig på en 5. plats i tabellen och har fram till den 3. omgången spelat in 4 poäng.

Macarthur analys

När det har spelats 2 omgångar i A-League, har Macarthur totalt 3 gjorda mål och 2 insläppta mål.

Så här långt i liga så är inte Macarthurs det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 42%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Macarthur – Western United 2023/2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Western United

Aktuell tabell

Western United är för närvarande på 7. plats i ligan efter 3. omgången, de har samlat ihop 3 poäng från deras matcher så här långt denna säsong.

Detta kommer att bli den andra gången den här säsongen som Western United spelar på bortaplan. I den första förlorade de mot Western Sydney Wanderers med 5-0.

Western United analys

När det har gått 2 omgångar av säsongen så har Western United släpp in fler mål än de har gjort. Totalt har de gjort 2 mål och släppt 6 bollar i mål.

Tom Heward-Belle, värvades inför denna säsong. han har fortfarande svårigheter att anpassa sig till sin nya klubb. I den sista matchen t ex blev detta väldigt tydligt. Han kunde inte prestera bra och drog ner Western United i jakten på seger mot Western Sydney Wanderers.

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 3,75 per match.

Spel på mål

Antalet gjorda och insläppta mål av båda lagen i början av säsongen kan vara ett väldigt bra spelparameter. I förra omgången, Macarthur gjorde inget mål och släppte in mål vid 0 möjligheter, medan Western United gjorde mål 0 gånger och släppte in 0 mål.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Macarthur – Western United speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Macarthur – Western United?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en A-League match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-2 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18987873
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information