Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Lyngby – OB 05 april 2024 | Topptipset tips för Superliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Superliga_Denmark

Matchen mellan Lyngby och OB i Superliga, Denmark kommer att spelas på fredag den 05 april 2024, kl 17:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Lyngby – OB 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Lyngby – OB kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Lyngby Stadion, i Lyngby som har en kapacitet på 12000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Lyngby – OB 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Superliga ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,77 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,74 det genomsnittliga målen denna säsong.

Lyngby senaste match

I sista matchen spelade de med en 5-3-2 uppställning. Lyngby har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av D. Nielsen och Matchen spelades mot Randers i Superliga och slutade med 6-2.

Oddset på 1.85 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Pascal Gregor misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

OB senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Superliga, OB, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot FC Copenhagen med slutresultet blev 0-2.

Det gick att ana innan matchen att det skulle bli förlust. Det låga oddset på 1.67 detta kunde man utläsa det.

Lyngby vs OB h2h

Senast dessa lag möttes i Superliga, i låg OB på en 10. plats medans Lyngby var på en 7. plats. OB började med en 4-1-4-1 uppställning medans Lyngby startade med en 3-4-3 uppställning.

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Superliga match under säsongen 2023/2024 och slutade oavgjort 2-2.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

OB har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Lyngby är det tvärtom.

Lyngby

Hur som helst så kommer Lyngby till matchen med 23 poäng och ligger på 8. plats i Superliga, laget har minus statistik med 11 förlorade matcher, vunna 6, och oavgjorda 5.

Vilket betyder att i 2. omgången, har laget över Viborg som ligger på plats 9, ingen fördel.

Placerade i mitten av tabellen in den Superliga, har Lyngby inga högre ambitioner eller nedflyttningsproblem. Fastän detta kommer laget att ta nytta av sin hemmafördel för att vinna.

Lyngby analys

Totalt efter 1 omgångar i Superliga, så har Lyngby 39 insläppta mål och totalt 27 gjorda mål.

Lyngby laget kommer från en förlust i Superliga, och tränaren David Jean Nielsen vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

När vi närmar oss den andra omgången är Lyngby redo för ännu en spännande match. I det första spelet hade laget 3,91 skott på mål, vilket ger en inblick i deras offensiva potential. Denna statistik lägger till en känsla av förväntan inför den kommande matchen, där vi väntar på att se hur Lyngby kommer att navigera sina offensiva strategier i detta möte.

Lyngbys genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 45,86%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match Lyngby – OB 2023/2024, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Är naturligt starkare på hemmaplan än som bortalag, har vunnit dubbelt på bortaplan. På hemmaplan har laget visat sig vara bättre, har plusstatistik med 4 vinster mot 3 förluster och 4 oavgjorda.

Bästa målskytt från Lyngby

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Andri Guojohnsen. Lyngby har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 9 mål denna säsong.

OB

Med 24 poäng vunna, är OB på 7. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 6 vinster mot 10 förluster plus 6 oavgjorda.

Vilket betyder att i 2. omgången, har laget över Lyngby som ligger på plats 8, en fördel med 1 poäng.

OB analys

Det har passerat 1 omgångar och OB har släppt in fler mål än de gjort. Totalt sett har de släppt in totalt 32 mål och gjort 25 mål.

OB har varit ojämna i sina senaste prestationer, växlat mellan vinster, förluster och oavgjorda matcher. De behöver hitta ett sätt att bibehålla sin vinnande momentum och undvika kostsamma misstag om de vill fortsätta vara konkurrenskraftiga i ligan.

Vanligtvis har motståndarlaget små chanser att besegra OB när de spelar borta, som har resultat på 6 vinster, 2 förluster, and 3 oavgjorda i Superliga.

Sven Köhler blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot FC Copenhagen, var en nyckelspelare för OB.

Bästa målgöraren för OB

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Louicius Don Deedson. Har gjort mål 8 gånger den här säsongen och har hjälpt OB att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Lyngby är Andri Guojohnsen, som redan har gjort 9 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i OB Louicius Don Deedson, han har gjort 8 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Med tanke på att OB har ett snitt på 1,55 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 4,96 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

Lyngby har ett snitt på 23 gula kort per match när det gått 1 omgångar, OB har ett snitt på 22,5. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 91 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Lyngby – OB speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Lyngby – OB?

Matchen kommer att spelas på fredag den 05 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar Lyngby – OB?

Matchen kommer att spelas på Lyngby Stadion i Lyngby.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Superliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-2 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19104352
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information