Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Lyngby – OB 04 november 2023 | Topptipset tips för Superliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Superliga_Denmark

Lyngby och OB är planerad att spelas på lördag den 04 november 2023 i den Superliga i Denmark, titta på speltipsen mellan Lyngby – OB 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Lyngby – OB kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Lyngby Stadion, i Lyngby som har en kapacitet på 12000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Lyngby – OB 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Superliga ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,72 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,74 det genomsnittliga målen denna säsong.

Lyngby senaste match

Lyngby kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot FC Helsingør i Landspokal Cup och slutade 2-2.

2-2

Oddset på (odd 3.80) visade sig vara ett dåligt resultat, med tanke på att detta var ett högt odds.

OB senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Superliga, OB, som använde en 4-1-4-1 uppställning mot Silkeborg med slutresultet blev 0-0.

Det var riktigt bra gjort att få oavgjort i denna match till odds på (odd 3.80), det var det andra laget som var favoriter.

Lyngby vs OB h2h

Senast dessa lag möttes i Superliga, i låg Lyngby på en 7. plats medans OB var på en 10. plats. Lyngby började med en 3-4-1-2 uppställning medans OB startade med en 4-2-3-1 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var för mindre än en månad sedan, den 2023-10-02. I Superliga 2023/2024 match, Lyngby var segrare och slog motståndar laget med 1-2.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

OB insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Lyngby.

Lyngby

Superliga tabell

Tyvärr så kommer Lyngby till spel i denna match med bara 15 poäng. Laget ligger på 7. plats i Superliga, med en minus statistik på 4 vinster, 6 förluster, och 3 oavgjorda.

Vilket betyder att i 14. omgången, har laget över Randers som ligger på plats 8, en fördel med 1 poäng.

Lyngby laget kommer till denna match med en rad 3 förluster i Superliga som har påverkat lagets moral.

Lyngby analys

Lyngby har släppt in flera mål än de har gjort efter 13 omgångar. Totalt har de släppt in 21 mål och gjort 14 mål.

Med ett bollinnehav på 44,62% så brukar inte Lyngbys styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Lyngby – OB 2023/2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Med en upptagen schemalagd, Lyngby kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Lyngby och OB med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Lyngby

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Andri Guojohnsen. Har gjort mål 5 denna säsong och har hjälpt Lyngby till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

OB

Superliga tabell

Med 12 poäng vunna, är OB på 10. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 3 vinster mot 7 förluster plus 3 oavgjorda.

Med en liten nackdel med 1 poäng mot Viborg som ockuperar plats 9, laget börjar den 14. omgången.

OB analys

OB brukar inte bekymra motståndarnas målvakt så mycket. Det genomsnittliga skottet på mål i matcherna är 4 och det tyder på att laget inte gör så många mål.

Med en resultatrad på 3 vinster, 2 förluster och 1 oavgjort i Superliga, när OB spelar borta ger de motståndarna väldigt liten chans att slå dem.

OB är ett mer offensivt lag än Lyngby, de har 1419 anfall mot 1254 för Lyngby, har gjort 17 mål. I jämförelse, Lyngby som har gjort 14 mål.

Bästa målgöraren för OB

Louicius Don Deedson har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 5 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda OB till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Lyngby är Andri Guojohnsen, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i OB Louicius Don Deedson, han har gjort 5 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Med tanke på att OB har ett snitt på 1,67 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 4,08 hörnor.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Lyngby – OB speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Lyngby – OB?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Lyngby – OB?

Matchen kommer att spelas på Lyngby Stadion i Lyngby.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Superliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-2 resultat för Lyngby.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18841552
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information