Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Luton Town – Liverpool 05 november 2023 | Topptipset tips för Premier League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Premier League England

En Premier League match mellan Luton Town och Liverpool kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan Luton Town – Liverpool 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Luton Town – Liverpool kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Kenilworth Road Stadium, i Luton som har en kapacitet på 10226 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Luton Town – Liverpool 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Premier League, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,85, nu är det ett snitt på 3,03 per match.

Luton Town senaste match

Luton Town fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Aston Villa i Premier League och resultatet blev 3-1. De ställde upp med en 3-4-2-1 uppställning och leddes av R. Edwards.

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1.36.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Tom Lockyer hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Liverpool senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Carabao Cup, Liverpool, som använde en 4-3-3 uppställning mot AFC Bournemouth med slutresultet blev 1-2.

1.57 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Luton Town vs Liverpool h2h

I en FA Cup match den 2008-01-15, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 5-0 för Liverpool.

Liverpool insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Luton Town.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Luton Town

Premier League tabell

Luton Town har spelat in 5 poäng och ligger på 18. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 1 vinst, 7 förluster, plus 2 oavgjorda.

Med en 1 poäng fördel har lag som ligger på position 19 över Burnley i den 11. omgången. Det har 1 poäng mindre än AFC Bournemouth som är på 17. plats.

Luton Town analys

När det har spelats 10 omgångar i Premier League, har Luton Town totalt 9 gjorda mål och 20 insläppta mål.

Luton Towns tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 36,5% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen Luton Town – Liverpool 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Marvelous Nakamba har inte anpassat sig så bra till sitt lag än. Han hade ytterligare en dålig insats i Luton Town senaste match, mot Aston Villa. I matchen misslyckades mittfältaren att vara effektiv och bidrog inte med så mycket. Trots de höga förväntningarna som han hade på sig så börjar hans prestationer att bekymra.

Bästa målskytt från Luton Town

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Carlton Morris. Har gjort mål 3 denna säsong och har hjälpt Luton Town till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 2 av 3 mål har spelaren gjort på straff.

Liverpool

Premier League tabell

Liverpool har 23 poäng och ligger på 4. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Champions League, med resultaten 7 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust.

Liverpool analys

Laget har åstadkommit 23 mål framåt och släppt in 9 mål. Detta betyder att Liverpool har en positiv målskillnad efter 10 omgångar.

Även som bortalag vet Liverpool att de kan störa rivalen. Trots allt har laget Jürgen Klopp på bänken, en mycket strategisk tränare som redan har lyckats att överraska många motståndare i sin karriär.

Offensiva lag ökar sina chanser att vinna matcher. Liverpool har i genomsnitt 5,4 skott på mål per match och så ökar de sina chanser att vinna sina matcher.

Det är ett top 5-lag i Premier League som vill hålla sig till bra insatser!

Bollinnehav över 50% gör det möjligt för lag att ha en viss kontroll över sina motståndare. Detta är varför Liverpool laget försöker att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 57,5% för att kontrollera matchen.

Med en resultatrad på 2 vinster, 1 förlust och 2 oavgjorda i Premier League, när Liverpool spelar borta ger de motståndarna väldigt liten chans att slå dem.

Liverpool är i utmärkt form för tillfället! med en segerrad på 2 vinster i Premier League, finns det ingen tvekan om vem som är favoriten.

Liverpool är ett mer offensivt lag än Luton Town, de har 1147 anfall mot 910 för Luton Town, har gjort 23 mål. I jämförelse, Luton Town som har gjort 9 mål.

Bästa målgöraren för Liverpool

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Mohamed Salah. Anfallaren har gjort mål 8 gånger den här säsongen och har hjälpt Liverpool att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Luton Town är Carlton Morris, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Liverpool Mohamed Salah, han har gjort 8 mål.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Liverpool har ett snitt på 1,8 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Speltips med handikapp

Det är uppenbart att Liverpool är stora favoriter i denna match. Skillnaden mellan lagen är stor, och det borde spegla slutresultatet. Därför kan en bra satsning på denna match vara på Asian handicap på -1,5 i favör för bortalaget.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 6,15 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Liverpool är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,7 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Liverpool i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,7 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Luton Town – Liverpool speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Luton Town – Liverpool?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Luton Town – Liverpool?

Matchen kommer att spelas på Kenilworth Road Stadium i Luton.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en FA Cup match, i säsongen 2007/2008, och slutade med 5-0 resultat för Liverpool.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18842143
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information