Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Lugano – Zürich 12 november 2023 | Topptipset tips för Super League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Matchen mellan Lugano och Zürich i Super League, Switzerland kommer att spelas på söndag den 12 november 2023, titta på speltipsen mellan Lugano – Zürich 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Lugano – Zürich kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio Comunale Cornaredo – Campo F, i Lugano som har en kapacitet på 1000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Lugano – Zürich 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Super League, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,98, nu är det ett snitt på 3,16 per match.

Lugano senaste match

Förra matchen spelades mot Lausanne Sport i Super League och slutade med 3-1. Då leddes laget av M. Croci-Torti, de ställde upp med en 4-3-3 formation. Lugano har en förlust från förra omgången.

Oddset på 2.38 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Kreshnik Hajrizi hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

Zürich senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Super League, Zürich, som använde en 3-4-3 uppställning mot Servette med slutresultet blev 0-2.

Matchen förväntades bli en jämn historia, 2.88 var oddset på att hemmalaget skulle förlora.

Lugano vs Zürich h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Zürich på en 4. plats i Super League och Lugano på en 2. plats. Zürich startar med en 3-4-2-1 uppställning, medans Lugano mönstrar en 4-3-3 uppställning.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en Super League den 2023-08-05. Zürich var det laget som drog längsta strået och vann med 3-0.

Zürich har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Lugano är det tvärtom.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Lugano

Super League tabell

Lugano har för närvarande 16 poäng och ligger på en 6. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Championship Round, med resultat på 5 vinster, 1 oavgjort och 6 förluster.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 14. omgången, med Winterthur som jagar de andra på en 7. plats.

Lugano laget kommer från en förlust i Super League, och tränaren Mattia Croci-Torti vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Lugano analys

Just nu i Super League, har Lugano gjort 21 och släppt in 21, efter 13 omgångar.

För att kontrollera spelet, försöker Lugano laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 54,5%. Detta beror på att lag brukar ha viss kontroll på sina motståndare om de har ett bollinnehav över 50%.

Med ett resultat på 3 vinster, 1 förlust och 1 oavgjort i jämförelse med de 2 matcher de van som bortalag, det finns inget plats som är bättre än hemma för detta lag.

Med en upptagen schemalagd, Lugano kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Lugano och Zürich med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Lugano

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Yanis Cimignani. Mittfältare har redan gjort 3 mål i ligan, varit extremt viktig för Lugano, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Zürich

Super League tabell

Zürich har 24 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 6 vinster, 6 oavgjorda och 1 förlust.

Vilket betyder att laget är framför St. Gallen laget som ligger på plats 3 i den 14. omgången och båda har samma poäng.

Zürich analys

13 omgångar har spelats och då har Zürich gjort 23 mål och släppt in 12, vilket ger dem en positiv målskillnad.

Det är ett top 5-lag i Super League som vill hålla sig till bra insatser!

Eftersom Zürich har en resultatrad på 2 vinster, 0 förluster och 4 oavgjorda när de spelar borta i Super League, det ger motståndarna små chanser att vinna matchen.

Zürich är ett mer offensivt lag än Lugano, de har 1287 anfall mot 1153 för Lugano, har gjort 23 mål. I jämförelse, Lugano som har gjort 21 mål.

Bästa målgöraren för Zürich

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Jonathan Okita. Har gjort mål 6 gånger den här säsongen och har hjälpt Zürich att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historiska information: Zürich

Med 4 vunna titlar i ligans historia, är Zürich laget ett av de främsta. Lagets meritlista kan komma att påverka slutresultatet för matchen och det skulle inte vara första gången som de lyckas att överraska sina motståndare med en vinst när de har riktigt dålig form.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

I korthet, ett mycket starkare lag Zürich, bättre placerade i ligan, Det vinner nästan alltid och släpper inte in några mål, mot en oregelbunden Lugano som har problem med att ställa om och kommer från en serie av balanserade insatser.

För tillfället, på Bet365, är oddsen för Both Teams To Score – No noterade till 2.2.

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Lugano är Yanis Cimignani, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Zürich Jonathan Okita, han har gjort 6 mål.

Zürich har släppt in 5 bortamål på 6 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Zürich kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 3-0, något att tänka på.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Alternativet att satsa på under 2,5 mål är också lockande eftersom Zürich har ett snitt på 1,83 mål per match som bortalag och släpper allt som oftast inte in några mål på bortaplan, gör detta till ett spelalternativ att utforska.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 4,18 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,92 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Lugano – Zürich speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Lugano – Zürich?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Lugano – Zürich?

Matchen kommer att spelas på Stadio Comunale Cornaredo – Campo F i Lugano.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super League match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 3-0 resultat för Zürich.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18845272
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information